Cea mai nebună petrecere! Cum s-au îmbrăcat vedetele la ziua rapperului French Montana


Rapperul French Montana și-a sărbătorit ziua de curând și a vrut să petreacă alături de femei frumoase și cât mai… sexy îmbrăcate. Cine l-ar putea învinui? :)


Rapperul a împlinit 37 de ani și a petrecut într-un club de fițe din Los Angeles, cu o mulțime de oameni din lumea hip hip-ului și vedete de reality show. Dacă el nu s-a străduit prea tare cu look-ul său, alegând un trening albastru lucios (dar creat de Gucci), doamnele invitate s-au intercut în outfituri care mai de care mai provocatoare.

De departe, cele mai multe priviri le-a atras vedeta de reality show Nikki Mudarris. Aceasta a venit într-o… cel mult spus “rochie” neagră și ultra transparenta, care i-a acoperit doar zonele esențiale. Vedeta și-a etalat în fața zecilor de invitați abdomenul, posteriorul și decolteul impresionant.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Nikki Mudarris, cunoscută în cercurile "hip hop" din Los Angeles și ca Nikki Baby, s-a făcut remarcată în reality show-ul de la VH1 Love and Hip Hop Hollywood. Întotdeauna a atras atenția cu hainele sale ultra provocatoare.

Vedeta de reality show recunoaște că îi este greu să își găsească haine potrivite pentru forma corpului său și pune că le admiră pe Kim Kardashian și Nikki Minaj pentru stilul lor vestimentar.

"E greu pentru femeile cu forme să se îmbrace. Îmi place cum se îmbracă Kim Kradashian, are un stil senzațional. Și Nikki este voluptoasă și se îmbracă bine. Îmi place și Beyonce, care are un stil glamuros", spunea mai demukt Nikki Mudarris.

Remarcată s-a făcut și Larsa Pippen, o altă vedetă de reality show. Aceasta a purtat un catsuit cu zone transpatente.

 

Și partenera comediantului Michael Blackson a atras multe priviri cu outfitul ei.

Cea mai cuminte vedeta a fost Winnie Harlow, care a venit într-o ținută excentrică.

related posts

Modifică setările cookies