Cea mai obraznică fotografie postată până acum de iubita lui Ronaldo. În ce ipostază a pozat-o fotbalistul


Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, concurează la titlul de cea mai sexy gospodină :)


De când s-a izolat alături de iubitul său și cei 4 copii, Georgina Rodriguez impresionează la toate capitolele pe instagram. Are grija de copii, își tunde iubitul, are timp să facă și sport, dar se ocupă și de treburile gospodărești. 

Georgina a fost fotografiată de Ronaldo în vreme ce întindea rufele la uscat, într-o costumație mai… neobișnuită :) Îmbrăcată cu o bluză neagră, o pereche de chiloti tanga și adidași cu șosete albe! Imaginea a strâns aproape 3 milioane de like-uri im câteva ore.

 

Georgina și Ronaldo s-au autoizolat la fotbalist acasă, în Madeira, o insulă superbă din Portugalia. 

În vârstă de 26 de ani, Georgina Rodriguez are o fetiță cu Cristiano Ronaldo, însă îi cresc împreună și pe ceilalți 3 copii ai lor, obținuți prin mame surogat. Deși în ultima vreme s-au înmulțit zvonurile conform cărora cei doi s-ar fi căsătorit, deocamdată nu a confirmat niciunul.

 

Cristiano Ronaldo a cunoscut-o pe Georgina Rodriguez pe vremea când aceasta lucra ca vânzătoare la un magazin Gucci din Spania. Fotbalistul îi este recunoscător iubitei sale că i-a fost alături în ultimii trei ani. “M-a ajutat atât de mult. Bineînțeles că sunt îndrăgostit de ea. Cu siguranță, într-o bună zi ne vom căsători. Este visul mamei mele”, a spus Cristiano Ronaldo, într-un interviu.

Vezi si: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"

 

related posts

Modifică setările cookies