Cea mai sexy bunică din lume, izolată în Australia: „A doua zi de carantină”


Nicio carantină n-o sperie pe Gina Stewart, fotomodelul de 52 de ani care s-a ales cu titulatura de cea mai sexy bunică din lume. Neozeelandeza e izolată în estul Australiei, însă nu a renunțat la postările provocatoare.


Gina Stewart combate plictiseala din izolare cu pictoriale incendiare. Bunicuța are fanii la picioare după ce și-a etalat bustul generos în două fotografii realizate în vacanța neobișnuită de la Antipozi.

Mă găsiți acolo unde cerul atinge marea. A doua zi de carantină în Gold Coast Australia. Să sperăm că nu va ține mult”, a scris Gina în dreptul celor două fotografii.

Vezi mai multe poze cu ea în GALERIA FOTO de mai jos!

Nord-estul și estul Australiei sunt în carantină de la sfârșitul lunii iulie, din cauza izbucnirii unor focare de Covid-19 cauzate de tulpina Delta a virusului SARS-CoV-2. 

Autoritățile australiene au masat sute de militari în Sydney pentru a ajuta la respectarea măsurilor impuse de carantină. Orașul australian a intrat în alertă în luna iunie, când a izbucnit primul focar de Covid-19 provocat de tulpina Delta. 

Atunci, aproape 3.000 de oameni au fost confirmați cu Covid-19, iar 9 dintre ei au murit.

Gina Stewart, care are două fete și doi băieți, este bunică de puțin timp. Ea impresionează cu formele ei incredibile și cu tenul aproape adolescentin.

Recent, sexy bunicuța a dezvăluit unul dintre secretele ei de frumusețe, care nu e deloc costisitor. Detalii AICI.

Fotografii: Profimediaimages.ro/@ ginastewartofficial

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies