“Cea mai sexy bunică din lume”, obsesia bărbaților de pe internet. Ce propuneri primește zi de zi


La 51 de ani, Gina Stewart are 3 nepoți și este supranumită “cea mai sexy bunică din lume”. Femeia face senzație cu formele sale apetisante și, de când și-a deschis Only Fans se bucură de o popularitate și mai mare.


În vreme ce unele bunicuțe merg cu nepoțeii în parc și le gătesc supițe și plăcinte, Gina Stewart câștigă bani grei din rețelele de socializare. Acum, cea supranumită “cea mai sexy bunică din lume” și-a deschis și cont pe Only Fans, așa că veniturile ei sunt și mai mari.

Imaginile provocatoare pe care le postează îi face pe unii fani să îi trimită mesaje private. Gina susține că trei foști iubiți au contactat-o după ce a încărcat un filmuleț pe Instagram..

 

“Susțin că eu sunt cea care le-a scapăt și mă compară cu soțiile lor. Pentru ei sunt o fantezie. Unul dintre ei a devenit atât de obsedat, încât plătește ca să îmi vadă conținutul de pe Only Fans”, spune “bunica”.

 

Gina Stewart spune că și iubiții prietenelor sale s-au abonat la contul ei. “Până și iubiții prietenelor nu mă mai lasă în pace de când au aflat că am Only Fans. Îmi spun că sunt obsedați de mine”.

Australianca susține că bărbați necunoscuți îi oferă bani, vacanțe luxoase și inele cu diamante de fiecare dată când postează imagini sexy. “Oricât de nebunește ar suna, sunt o mulțime de bărbați care îmi spun că mă iubesc după fiecare poză sexy. Îmi cer să mă căsătoresc cu ei și îmi oferă fel de fel de cadouri. Îmi scriu bancheri care mă cer de soție și îmi oferă case în America. Îmi scriu vedete care vor să se culce cu mine”, mai spune “cea mai sexy bunică”.

 

related posts

Modifică setările cookies