Cea mai sexy colaborare a anului. Jennifer Lopez, surprinsă alături de Maluma


Cu siguranță, Jennifer Lopez și Maluma sunt doi dintre cei mai sexy artiști la momentul actual. Vestea buna e că în curând vom avea șansă să îi vedem împreună :)


Jennifer Lopez și Maluma vor colabora în comedia romantică “Mary Me”, în care joaca și Owen Wilson. Diva latino a postat câteva imagini de la filmări în care apare alaturi de cântărețul columbian, care a concertat în 2018 și în România.

Deși nu se știe exact care e relația dintre personajele pe care le interpretează, chimia dintre J Lo și Maluma este mai mult decât evidentă. Artista își exprima încântarea de a colabora cu Maluma și Owen Wilson într-o postare pe Instagram. Cei doi apar împreună într-un studio, unde se pregătesc de filmările la Mary Me. Fanii se așteaptă și la o colaborare muzicală între cei doi.

În ultima perioadă, Jennifer Lopez a fost vedetă absolută! A făcut senzație la premierele filmului Hustlers din întreagă lume, iar apoi a fost regina podiumului la prezentarea Versace din cadrul Paris Fashion Week. Acolo, diva a purtat o reinterpretare a celebrei rochii de la Premiile Grammy din anul 2000.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies