Cea mai sexy influenceriță din lume, certată de fani pentru că își pune bebelușul în pericol. Cum a filmat-o pe fetița de 2 luni


 La 28 de ani, Tammy Hembrow are deja trei copii, cel mai mic fiind o fetiță de numai două luni. Influenceriță australiană se mândrește cu micuța ori de câte ori are ocazia.


Însă cel mai nou clip postat pe rețelele de socializare i-a speriat pe fani. Tammy a postat un montaj video în care își ridică fetiță din pătuț, chipurile fără să îi susțină capul, iar micuța se arcuiește foarte tare, lăsându-și capul mult pe spate.

Fanii au certat-o pentru că nu o ține pe micuță așa cum trebuie.

 

“Ține capul copilului! Am un atac de cord numai când mă uit la clipul ăsta!”

“Oprește-te!”

“E foarte drăguț, dar ai grijă la capul ei!”

“Sunt speriată!” – sunt doar câteva din comentariile fanilor.

Desigur, au fost și admiratoare care i-au luat apărarea, mizând pe experiența lui Tammy ca mămică. “Evident că îi susține capul… Nu e ca și cum nu ar mai avea încă doi copii!”, “Îi susține capul foarte bine, degetele ei sunt exact unde trebuie, voi habar n-aveți cum se face!”.

Chiar și o moașă i-a luat apărarea: “Se descurca ok, nu face absolut nimic greșit!”.

 

Instructor de fitness și influencer, Tammy Hembrow este urmărită de 15 milioane de oameni pe Instagram, care se minunează cât de bine arată la numai o lună de când a născut.

Tammy Hembrow a născut a treilea copil pe cale naturală, după două cezariene. Tammy Hembrow este extrem de asta: “Cel mai greu, dar și mai recompensant lucru pe care l-am făcut vreodată – naștere vaginală fără medicație, după două cezariene”, a spus influencerita.

related posts

Modifică setările cookies