Cea mai sexy influenceriță din lume s-a filmat în timp ce năștea și a postat imaginile pe net


15 milioane de oameni o urmăresc pe cea mai sexy influenceriță din Australia, Tammy Hembrow. Vedeta și-a surprins însă fanii cu cea mai recenta postare: s-a filmat în timpul nașterii și a postat câteva imagini extrem de intime.


Tammy Hembrow vrea să împărtășească experiența nașterii cu fanii sai. Aceștia au văzut-o în niște ipostaze la care nu se așteptau. Dacă de obicei pozează super sexy, de data asta camera foto a surprins-o în chinurile nașterii. 

Cele câteva imagini postate sunt doar un preview: Tammy le-a promis fanilor că va reveni cu detalii. Australianca în vârstă de 28 de ani tocmai a născut al treilea copil – o fetiță. Tammy mai are doi copii – o fată și un băiat, dintr-o relație anterioară.

 

Tammy Hembrow este extrem de mândră de cum a născut: “Cel mai greu, dar și mai recompensant lucru pe care l-am făcut vreodată – naștere vaginală fără medicație, după două cezariene”, a spus influencerita.

Vedeta, căreia medicii îi recomandaseră o a treia cezariană, a căutat un ginecolog care să accepte nașterea naturală, după două cezariene.

 

Tammy a dezvăluit că bebelusa a moștenit o mutație pe care și ea, dar și mama și surorile ei o au: s-a născut cu 12 degete. Primii doi copii ai lui Tammy nu au moștenit însă această mutație genetică. Degetele în plus urmează să fie eliminate ulterior, printr-o operație estetică.

related posts

Modifică setările cookies