Cea mai sexy prezentatoare meteo din lume și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum au reacționat fanii


Yanet Garcia are 30 de ani și a fost supranumită „cea mai sexy prezentatoare meteo din lume”. Dacă este să ne uităm la fotografiile pe care le postează pe Internet sau la aparițiile de la TV este lesne de înțeles de ce a primit această titulatură.  


Mexicanca Yanet Garcia a cunoscut faima la postul Televisa Monterrey, acolo unde prezenta rubrica Meteo. Ea a renunțat la job în 2019 și s-a mutat cu iubitul ei în America.

Tânăra a reușit să strângă în timp record peste 13,7 milioane de urmăritori pe Instagram și să facă și bani frumoși de pe urma contentului său. Aici, șatena cu forme apetisante postează zilnic fotografii cu ea în ipostaze provocatoare. Lipsită de inhibiții, Yanet le-a făcut o surpriză uriașă domnilor din online. 

Recent, ea și-a anunțat fanii că și-a făcut cont pe OnlyFans, platformă dedicată adulților, și i-a invitat să se aboneze. Pentru asta, a postat un filmuleț pe Instagram și a ales cea mai sexy și minusculă lenjerie intimă. 

Cei care s-au încins după postarea lui Yanet s-au grăbit s-o caute pe OnlyFans. La puțin timp după anunț, Yanet avea deja 6.000 de subscriberi pe OnlyFans. 

“Wow! N-am crezut vreodată că îți vei face cont aici, dar iată-mă! Ca întotdeauna te susțin 100% în proiectele tale”,  “E cea mai tare zi din viața mea!” sau “Așteptam ziua asta de când mă știu”, sunt câteva dintre mesajele postate de admiratori, potrivit Daily Star. Tânăra nu a specificat exact ce conținut va posta OnlyFans, dar cu siguranță își va rotunji veniturile în timp record.

Mai multe fotografii cu Yanet Garcia în galeria foto de mai jos

Ce-i drept, au fost și internauți care i-au lăsat mesaje ironice. “Deja am văzut totul aici, gratis”, “De ce aș plăti pentru Instagram Premium?”, “Ai devenit ieftină!”, “Cine o să plătească 100 de dolari pentru ceva ce a văzut deja aici?”, sunt câteva dintre mesajele postate pe contul de Instagram al tinerei. 

Fotografii: Getty Images / Instagram Yanet Garcia

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Vlad Voiculescu: "Ministerul Sănătății e în colaps"

related posts

Modifică setările cookies