Cea mai sexy sportivă din România, antrenament „încins” în spatele gardului


Bernadette Szocs (25 de ani) e cea mai valoroasă jucătoare de tenis de masă din România, dar și o femeie foarte frumoasă, apreciată din acest punct de vedere la absolut toate competițiile la care participă.


De origine maghiară, Bernadette a ales să concureze pentru țara noastră în ciuda faptului că putea s-o facă și pentru alte națiuni, ea primind o ofertă în acest sens din Norvegia. 

Foto arhivă personală

 

Clasată în prezent pe locul 26 în lume, Szocs este una dintre puținele reprezentante ale Europei care reușesc să se bată de la egal la egal cu rivalele din Asia. De asemenea, ea a avut o contribuție importantă la cucerirea de către România a titlului european pe echipe.

Evident, perioada de distanțare socială a afectat-o și pe Bernadette Szocs. Pentru a-și menține forma fizică la cote cât mai înalte, ea caută fel de fel de metode de antrenament la domiciliu, pe care ni le prezintă și nouă pe pagina de Instagram.

Astfel, într-unul dintre aceste filmulețe, s-a ascuns în spatele gardului și a folosit un scaun pentru a face câteva exerciții de mobilitate. Într-o ținută de vară, cu abdomenul gol și cu niște pantaloni mulați, „Berni” ne-a demonstrat încă o dată de ce este considerată cea mai sexy sportivă din România.

„Diminețile mele încep așa. Antrenamentele fizice nu-ți schimbă doar corpul, ci și mintea, atitutdinea și starea de spirit. O dată ce vezi rezultatele, devine dependență”, a fost mesajul transmius de Bernadette Szocs.

FULLSCREEN
Cea mai sexy sportivă din România, antrenament „încins” în spatele gardului
  • /

related posts

Modifică setările cookies