Cel mai bine păstrat secret a lui Kate Middleton


Cum răspunde familia regală acuzațiilor aduse lui Kate Middleton.

Tag-uri: #Kate Middleton

Miercuri, doctorul Munic Somji de la Clinica Medi Spa din Londra, a postat pe Instagram poze din trecut și din prezent cu Kate Middleton. Chirurgul a scris în descriere: " Kate a noastră iubește un pic baby Botox-ul", iar acestă speculație a stârnit foarte multe controverse. 

Citește și Momentul în care Kate și Simona discută. Ce i-a transmis, de fapt, ducesa de Cambridge

În prima poză Kate pare obosită și ridurile de pe față ies în evitență, iar în cea de-a doua acesta pare mai tânără și se observă lipsa imperfecțiunilor. Chirurgul a surprins în prima imagine absența linilor din jurul frunții și cele din zona sprâncenelor și a spus că această îmbunătățire a aspectului facial se datorează utilizării "baby Botox-ului".

Baby Botox-ul este o procedură de înfrumusețare, ce oferă un aspect mult mai natural, prin minimalizarea ridurilor. Spre deosebire de Botox-ul normal, ce îngreunează mișcările faciale, Baby Botox-ul este mult mai permis din acest punct de vedere.

În urma acestei speculații, familia regală a luat cuvântul și într-un interviu pentru The New York Post a negat afirmațiile chirurgului: " În niciun caz nu este adevărat.

The New York Post a luat legatura cu clinica Medi Spa din Londra, ce se află la doar 10 minune de condus cu mașina de Palatul Kensington, și au întrebat dacă Kate este clientă. 

Sammy Curry, maneger-ul de marketing, a afirmat nu se pot dezvălui asemenea detalii din cauza clauzei de confidențialitate. Acesta a mai declarat că doctorul Munic Somji a postat poze cu Kate Middleton pentru a evidenția efectele pe care îl are baby Botox-ul asupra aspectului facial.

Sursa foto Getty
vezi și Profil de celebritate - Prințul George își sărbătorește a șasea zi de naștere cu dințișori lipsă
FULLSCREEN
Cel mai bine păstrat secret a lui Kate Middleton
  • /

related posts