Cel mai cunoscut model plus size, însărcinată și goală pe Instagram. Cum arată viitoarea mămică


Ashley Graham a intrat în atenția publicului datorită formelor sale rubensiene. Curajul și încrederea pe care o afișează i-au adus faima, aceasta fiind unul dintre cele mai cunoscute modele plus size.


Dacă majoritatea femeilor încearcă să-și ascundă imperfecțiunile ce apar în mod natural în urma sarcinii, Ashley nu se sfiește să și le arate. Vergeturile și "colăceii" nu au împiedicat-o pe Ashley să pozele goală, vedeta simțindu-se extrem de sexy în pielea sa.  “Aceeași, dar un pic diferită” a scris ca și descriere Ashley.

Vezi mai jos galeria foto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

La cei 31 de ani, Ashley are propria linie vestimentară și de bucură de aprecierile a milioane de fani. Daca de obicei o vedem defilând pentru diferite case de mode, de această dată am surprins-o în ipostaza de mămică.  La scurt timp după ce anunțat că este însărcinată, modelul a postat pe contul ei de Instagram o poză cu burtica sa.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Fanii au apreciat îndrăzneala și curajul modelului, dovada fiind milioanele de aprecieri și comentarii, în special din partea mămicilor. „ Așa arată o mamă adevărată”, ” Tot ce văd este siguranță, încredere și acceptare. Inspiri toate femeile care trec prin această etapă” , au fost unele dintre comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on

Ashley Graham trăiește o frumoasă poveste de dragoste împreună cu soțul său, Justin Ervin, iar anul acesta cei doi așteaptă un copil. “De abia aștept să te cunosc”, a scris Ashley  pe contul ei de Instagram.

Susa foto Getty, Instagram

vezi și Profil de Celebritate - Millie Bobby Brown a devenit ambasador de brand pentru Pandora

related posts

Modifică setările cookies