Cel mai excentric cuplu din lumea fotbalului, într-o poză de 500.000 de euro


Portar la echipa engleză Manchester City, brazilianul Ederson și soția sa Lais formează unul dintre cele mai excentrice cupluri din lumea fotbalului. Cu un salariu săptămânal de peste 100.000 de euro, Ederson se lăfăie în lux și nu ezită să arate întregii lumi cât de bine o duce.

Tag-uri: #Ederson #Lais

Zilele trecute, internaționalul brazilian de 25 de ani s-a pozat alături de partenera sa de viață în fața unui Lamborghini Aventador S Roadster, o „bijuterie” pe patru roți de culoare albă evaluată la 506.000 de euro. Ca bonus, cei doi s-au încălțat cu niște sandale identice Gucci Princetown, prețul unei singure perechi fiind de peste 700 de euro.

Citește și: Cum arată iubita celui mai scump fotbalist român, Răzvan Marin

Pe lângă pasiunea vizibilă spre femei frumoase, mașini scumpe și cheltuieli extravagante, Ederson are și un hobby relativ ascuns la prima vedere. E vorba despre „tonele” de tatuaje cu care și-a pictat practic întreg corpul. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ederson Moraes (@ederson93) on

Cel mai bun exemplu e spatele fotbalistului, acolo unde nu se mai găsește nici o zonă de piele liberă. În schimb, și-au făcut loc un vultur pe stânga, un dragon pe dreapta, un cap de leu în partea de jos, o imagine biblică în partea superioară, dar și o pereche de mănuși de portar prinzând o minge, așa cum face și el zi de zi la Manchester City.

Din față, Ederson e la fel de „înfricoșător”, cu un craniu desenat în zona gâtului, dar și cu un trandafir roșu la ureche, în timp ce pe piept tronează un alt tatuaj cu tentă religioasă și cu textul „I belong to Jesus”. Nici brațele n-au scăpat fără imprimeuri, pe mâna dreaptă fiind pictate trei chipuri de femeie.

Și cum cine se aseamănă se adună, soția lui Ederson, Lais, are și ea câteva tatuaje, însă mult sub nivelul aproape de maxim atins de portarul uneia dintre cele mai bogate echipe de fotbal din lume. Cei doi se cunosc din copilărie, sunt căsătoriți de cinci ani și au împreună doi copii.

Foto: Getty

Vezi și: Lora și-a lansat al doilea album “Despre demoni și iertare.” 

FULLSCREEN
Cel mai excentric cuplu din lumea fotbalului, într-o poză de 500.000 de euro
  • /

related posts

Modifică setările cookies