Cel mai faimos model din Ungaria, viral pe internet. Vezi imaginile care au strâns 100.000 de vizualizări


Unguroaica Viktoria Varga (27 de ani) e un model de talie internațională și iubita fotbalistului italian Graziano Pelle. 


Pasionată de înot, Viky și-a delectat numeroșii fani de pe Instagram cu un filmuleț în care se contopește cu apa într-o manieră sexy.

Pe bună dreptate, Viky Varga e considerată una dintre cele mai „hot” partenere de viață ale fotbaliștilor, ea trăind din 2012 o poveste de dragoste cu un italian cu sex-appeal. La 34 de ani, atacantul Graziano Pelle se apropie de finalul carierei, el evoluând în prezent în China, unde e plătit cu un salariu consistent, de peste 10 milioane de euro pe an.

Graziano își cheltuiește o bună parte din acești bani pe vacanțe exotice în compania frumoasei sale iubite. Așa se întâmplă și în această perioadă, când italianul a profitat de câteva zile libere și a dat o fugă în insulele din Grecia pentru a se relaxa alături de Viky. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mamacita ????????

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

La rândul ei, senzuala unguroaică s-a folosit de prilej pentru a-și promova calitățile fizice în spațiul virtual, de unde culege numeroase propuneri de colaborare în modelling. Pe lângă fotografiile făcute în preajma mării, cu sau fără iubitul Graziano lângă ea, Viky Varga și-a delectat admiratorii cu un filmuleț care a devenit imediat viral. Ea s-a folosit de scările unei piscine pentru a se „topi” în apă cu posteriorul sexy la vedere, o postare care a adunat peste 100.000 de vizualizări.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

Viky Varga și Graziano Pelle s-au cunoscut în urmă cu șapte ani, atunci când fotbalistul juca în Olanda, la Feyenoord. Italianul a remarcat-o pe Viky pe Facebook și i-a trimis un mesaj, solicitându-i o întâlnire. „Când mi-a răspuns că e de acord, am lăsat totul și am luat primul avion”, a mărturisit ulterior Pelle. Deocamdată cei doi nu s-au căsătorit, nici măcar nu s-au logodit, însă relația de iubire e una puternică, Viky și Graziano pozând într-un cuplu indestructibil.

Născută în 1991, la Gyor, în țara vecină, Viky Varga a lucrat în ultimii ani pentru agenții de modă celebre precum Fashion Models, Free Faces management sau Look Models. De asemenea, a cochetat și cu actoria, având ocazia să joace în producția „Son of Saul”, un film cu numeroase premii la nivel mondial.

related posts

Modifică setările cookies