Cel mai frumos cadou pe care l-a primit Lavinia Pîrva de ziua ei. Soția lui Ștefan Bănică Jr a împlinit 35 de ani


Lavinia Pîrva n-a sărbătorit cu fast împlinirea celor 35 de ani, însă a realizat că această aniversare e cea mai importantă din viața ei.


Soția lui Ștefan Bănică Jr a sărbătorit 35 de ani duminică, în ziua alegerilor prezidențiale. Însă, pentru Lavinia Pîrva a fost prima aniversare de când a devenit mamă. La jumătateal lunii mai, Lavinia l-a adus pe lume pe Alexandru, primul copil al ei, al treilea al lui Ștefan Bănică Jr.

„A mai trecut un an din viața mea, un an în care am realizat lucruri minunate, un an care mi-a adus un lucru esențial. Un suflețel care-mi va lumina viața de acum înainte. Astăzi la 35 de ani ma simt împlinită!”, scria duminică, Pe Instagram, Lavinia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LAVINIA (@laviniapirvaofficial) on

Întrebată ce-și dorea cel mai mult de ziua ei, Lavinia Pîrva a oferit un răspuns neașteptat. 

„Mă crezi că nu m-am mai gândit la mine și la ziua mea? Nu știu, dar cred că cel mai frumos cadou pe care mi l-a oferit viața este fiul meu. În momentul de față, nici nu știu ce aș putea să mai îmi doresc”, a declarat Lavinia Pîrva pentru Libertatea.

Totuși, cântăreața, care s-a căsătorit cu Șefan Bănică Jr în 2017, a dat de înțeles că a primit de ziua ei o cină romantică și o pereche de ghete pe care nu le găsești în magazinele de cartier.

La jumătatea lunii noiembrie, Lavinia Pîrva și-a sărbătorit băiețelul cu o postare emoționantă pe Instagram.

„Astăzi este o zi importantă pentru mine. Ingerașul meu a împlinit 6 luni. Este băiețel mare, este ager, haios și cred ca este și foarte talentat. Îi doresc numai zile senine și pline de frumos, de bunătate, de realizări și înțelepciune. Îl iubesc cu toată ființa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima în cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!”

Fotografii: @laviniapirvaofficial

Vezi și VIDEO: Lavinia Pîrva, romantică în America de Sud

  • Cel mai frumos cadou pe care l-a primit Lavinia Pîrva de ziua ei. Soția lui Ștefan Bănică Jr a împlinit 35 de ani
Modifică setările cookies