Cel mai frumos „drog”! O super-campioană a României, 7 ore la shopping


Eliza Samara (30 de ani) este înnebunită după tenis de masă, dar şi după mersul la cumpărături. 

Tag-uri:

“Shopaholică” declarată, multipla campioană continentală nu ratează nici o ocazie de a sta ore în şir prin magazine.

Şapte titluri europene are în palmares Eliza Samara, obținute în probele de simplu, dublu şi cu echipa. Tot de cifra şapte se leagă şi recordul său în materie de cumpărături, cea de-a doua mare pasiune a Elizei. 

Printre numeroasele deplasări în Japonia, China şi Europa, tenismena și-a făcut timp şi de câteva cumpărături pentru Crăciun într-un mall bucureștean. „Aş sta o zi întreagă şi apoi m-aş întoarce să fac din nou cumpărături. Mă încarcă, mă face să mă simt bine și să uit de stresul pe care îl am zi de zi cu antrenamentele, meciurile, drumurile. Îmi place să-mi cumpăr de toate: haine, bijuterii, pantofi. Mă premiez zilnic. Dacă am starea necesară, mă duc în primul magazin şi acolo pot să stau 5 minute sau 4 ore, depinde. Sunt „shopaholic”, dar în limitele bunului simț. Dacă am antrenament, uit că am magazinele lângă mine, dar mai sunt şi zile când mă gândesc doar la «ce-mi cumpăr eu mâine». Am un record, am stat 7 ore într-un magazin în Dubai. M-a prins ora 1 noaptea”, a recunoscut Elizabeta Samara.

Ea a început să practice tenisul de masă la vârsta de 5 ani, iar de acest sport se leagă și cel mai frumos cadou primit în copilărie. “Orice acadea, orice dulce era bine primit. Orice primeam, eram mulțumită. Nu cred că am fost un copil răsfățat. Am primit de Moș Nicolae o paletă, aveam vreo 7-8 ani, țin minte că era de plastic, m-am bucurat foarte mult. Ce-mi doresc acum este să stau acasă de Crăciun, ceea ce nu se va întâmpla anul acesta, pentru că voi fi în Japonia. Asta îmi este munca”, a mai spus Samara.

Eliza Samara și echipa naţională de tenis de masă vor lupta, la începutul anului viitor, pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Turneul preolimpic va avea loc în Gondomar (Portugalia), în perioada 22-26 ianuarie 2020. Samara ar bifa la Tokyo cea de-a patra participare la Jocurile Olimpice, după edițiile Beijing 2008, Londra 2012 şi Rio 2016. „Nu m-am gândit cum o să mă premiez pentru o calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Calificarea în sine ar însemna o premiere”, a completat Elizabeta Samara.

FULLSCREEN
Cel mai frumos „drog”! O super-campioană a României, 7 ore la shopping
  • /

related posts