Cel mai popular serial de pe Netflix a creat un trend vestimentar. Cum se îmbracă vedetele care l-au urmărit


Modele, actrițe și bloggerițe celebre au început să publice imagini în care poartă haine cu imprimeul „șah”. Acest lucru a devenit o tendință, după ce multe dintre ele s-au declarat fane ale serialului "Gambitul damei". 


Gambitul damei (The Queen’s Gambit) se află în top 10 cele mai urmărite seriale de pe Netflix, tema principală fiind jocul de șah. Atrase de povestea lui Beth Harmon, care ajunge să aibă chiar o obsesie pentru acest joc, mai multe vedete și-au exprimat public aprecierea pentru film, purtând haine în culori alb-negru. 

Spre exemplu, bloggerița de modă Camille Charier a pozat într-o haină de blană cu imprimeu ”șah”, menționând la descriere că este o fană a serialului. 

 

Supermodelul de origine palestiniană Bella Hadid a împărtășit o fotografie în care poartă o cămașă în carouri. De altfel, eroina filmului Beth Harmon poartă adesea haine în carouri sau ținute alb-negru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ???? (@bellahadid)

 

Modelul Mica Arganaraz, de origine argentiniană, s-a remarcat cu un top roșu în carouri. 

Stilista Anna Winck a mers mai departe și s-a fotografiat într-un sutien cu imprimeu ”șah”, în culori negru și roz. Chiar și manichiura fetei, într-o altă fotografie, arată aceeași tendință.

 

Nu este surprinzător faptul că și actrița Anya Taylor-Joy, care o joacă pe Beth, a fost surprinsă într-o ținută alb-negru. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram 

Vezi și: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies