Cel mai sexy bărbat din lume ar putea fi confundat cu un om al străzii. Cum a fost surprins Jason Momoa


Puțini l-ar fi recunoscut pe “Aquaman” Jason Momoa la cea mai recentă apariție în public. Deși adesea este catalogat drept cel mai sexy bărbat din lume, actorul ar fi putut fi confundat lejer cu un homeless de această dată.

Tag-uri: #Jason Momoa

Este unul dintre cei mai doriți bărbați de la Hollywood și nici măcar nu depune eforturi pentru asta. Spre deosebire de ceilalți actori, care au grijă în permanență să arate impecabil, mai ales când sunt urmăriți de paparazzi, Momoa nu pare interesat de aceste aspecte… estetice. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

“Aquaman” a fost fotografiat în timpul liber în compania unor prieteni, la malul mării, în Sydney. Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni cu aspect ponosit, un tricou All Blacks de la Adidas și cu un fes pus strâmb pe cap, Momoa îi ignoră total pe paparazzi.

Cu altă pereche de pantaloni, fără fes și accesorizat cu ochelari de soare, Momoa își reia look-ul sexy, care l-a propulsat în topul celor mai doriți bărbați.

De curând, Jason Momoa și-a extins “colecția” de tatuaje: acesta și-a făcut un nou tatuaj pe cap, legat de cultura sa hawaiana.

După divorțul de Lisa Bonet, actorul a fost implicat într-o relație cu Eiza Gonzalez. Presa a scris că cei doi s-ar fi despărțit, însă au mai fost văzuți ulterior împreună.

related posts

Modifică setările cookies