Cele 7 magnifice! Fetele în bikini care au topit zăpada la Păltiniș


Turiștii care s-au aflat duminică în stațiunea sibiană Păltiniș au avut parte de o competiție între șapte fete îndrăznețe care au înfruntat frigul și zăpada îmbrăcate doar în costume de baie.

Tag-uri: #bikini #sexy

De Ziua Internațională a Femeii, Arena Platoș din Păltiniș a fost locul cel mai „fierbinte” din România. Bikini Race e numele cursei care a încălzit la maxim atmosfera, în special în rândul publicului masculin.

Foto https://www.facebook.com/ArenaPlatosPaltinis/

Astfel, în ciuda condițiilor meteorologice de iarnă autentică, organizatorii au găsit șapte concurente sexy care au acceptat să se echipeze sumar, ca la plajă, și să se întreacă pe pârtie la cinci probe separate. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i can give you the recipe but the sauce won’t taste the same???????? #bikinirace #bikinirace2020 #boardergirl

A post shared by you hate but you stalk (@andreeteodorescu) on

Cu schiurile, cu placa de snowboard sau cu sania, curajoasele au fost provocate la coborâri riscante, dar și la demonstrații de senzualitate, gen ,,limbo dance”. De asemenea, fetele sexy au fost puse să caute comori prin zăpadă, miza cea mare a întregii competiții fiind o excursie într-o stațiune din Franța. Câștigătoarea premiului a fost o tânără sibiancă, Sabrina Bărbulescu, însă toate participantele pot fi considerate adevărate învingătoare.

 

 

related posts

Modifică setările cookies