Cele mai frumoase cupluri de vedete din România


Frumoși, talentați și admirați de mii de oameni :) Cuplurile de vedete din România sunt un model pentru mulți dintre noi. Cine, de exemplu, nu și-ar dori o familie frumoasă ca a Andrei și a lui Catalin Măruță? 


Care sunt cele mai frumoase și mai admirate cupluri din România? Cu siguranță vă veți întâlni și voi preferații în lista de mai jos :)

Cele mai frumoase cupluri de vedete din România: Andra și Catalin Măruță

Sunt de ani de zile împreună, dar par mai fericiți că niciodată. Deși sunt oameni de carieră, cu succes în domeniile lor, pun mereu familia pe primul loc. 

Filmarea videoclipului "Băieții și fetele" i-a adus împreună pe Andra și pe Măruță. Nu era totuși prima oara când se întâlneau. Catalin Măruță a avut-o invitată de numeroase ori în emisiunea lui de la TVR. "Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea parul lung :)  Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, atunci am început să-l privesc cu alti ochi", spunea Andra în OK Magazine.

Catalin a fost destul de sigur de sentimentele sale încă de la început. "Nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal, corect și matur, la 19 ani. Începusem relația și cu timpul mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie", a spus Măruță pentru aceeași revistă. 

Cu ocazia concursului Cerbul de Aur și-au dat seama că între ei e ceva mai mult decât prietenie. "Odată, la Cerbul de Aur, ne-am dat seama că e ceva romantic între noi, că nu mai suntem doar amici... El a trimis un curier cu un braț de trandafiri până la camera mea, am fost impresionată. De-atunci suntem împreună. Ne-am logodit la Veneția, acolo m-a cerut în căsătorie, eram în vacanta, împreună, și, pe bună dreptate, lui i s-a părut locul potrivit pentru o logodnă", a spus Andra într-un interviu pentru protv.ro 

Cele mai frumoase cupluri de vedete din România: Antonia și Alex Velea

Sunt sexy, sunt hot și poate unii dintre cei mai cool părinți din Romania. Își văd de carieră, scot hit după hit, sunt nelipsiți de la sala de fitness, dar au grijă și de cei doi băieți ai lor. Își fac mereu declarații de dragoste pe rețelele de socializare și se laudă unul pe celalalt ori de cate ori au ocazia.  Antonia spune despre Alex Velea că este “iubitor, un tată minunat, un om cu suflet bun, talentat și un sprijin în toate”.

“A fost dificil la început când citeam atât de multe comentarii negative de la oameni care nu ne cunoșteau și care își dădeau cu părerea despre relația noastră, despre cum fiecare dintre noi ne-am înșelat foștii parteneri, lucruri complet neadevărate. A trebuit să suportăm jigniri, cuvinte dureroase. Am trecut peste ele având încredere unul în celălalt, cu multă iubire și sprijin reciproc”, spunea Antonia într-un interviu.

Cele mai frumoase cupluri de vedete din România: Adela Popescu și Radu Vâlcan

Sunt împreună din 2010, de când jucau amândoi în telenovelele-fenomen de pe Acasă TV. Acum formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de vedete din Romania. Părinții a doi băietei, Adela și Radu Vâlcan arată minunat împreună. 

“Mie mi se pare că merităm iubirea asta. Sunt sinceră când spun asta. Să îţi spun de ce. Ofer totul în relaţia asta şi ar fi fost dureros să nu mi se întâmple ceva frumos. Cred că pot fi un partener de viaţă foarte bun, din toate punctele de vedere. De multe ori te îndrăgosteşi de un om pentru că recunoşti în el toate nevoile tale, nevoi care pot să fie diferite. Sunt femei care îşi doresc bărbaţi foarte culţi şi sunt femei care îşi doresc bărbaţi foarte bogaţi. Eu mi-am dat voie să mă îndrăgostesc de Radu abia atunci când am ştiut că el poate să fie partenerul meu pe viaţă. Cred că se poate să fii într-un context în care să interacţionezi foarte mult cu un om şi, vrei, nu vrei, apuci să te îndrăgosteşti de el. Dar când poţi să hotărăşti că vei continua, cum a fost cazul nostru, eu am hotărât conştientă fiind că, dacă mă voi îndrăgosti, nu voi face o greşeală”, spunea Adela Popescu într-un interviu pentru tango.ro.

Cele mai frumoase cupluri de vedete din Romania: Răzvan și Irina Fodor

Formează un cuplu din din 2010, au împreună o fetiță, și arata fenomenal împreună. Răzvan și Irina Fodor sunt admirați și multa lume și-ar dori o familie că a lor. Cum și-a dat seama Răzvan Fodor că Irina e… “the One”?  “„I-am propus o vacanță în India unde am avertizat-o că nu e chiar cea mai exotică destinație de pe pământ, iar eu în capul meu eram ferm convins că nu poți să impresionezi astfel o fetiță de 19 ani. Dar am zis că dacă tot mi se pare că e ce trebuie, hai să o testăm până la capăt. A dormit în bungalouri de 3 $ / noapte fără să crâcnească, a mers zeci de kilometri pe jos pe zi și împreună am schimbat câteva trenuri și mijloace de transport, avioane și alte cămile… Ar fi putut, că o domnișoară ce era, să se urce în primul avion și să se întoarcă acasă, în civilizație. Nu a făcut-o, a rămas lângă mine…de tot! Așa am trecut de hopul cu numărul doi. Ne-am întors în România și am și mutat-o acasă la mine, unde am continuat să fiu eu, iar ea a continuat să fie ea…A fost un început frumos,fără jocuri, fără prefăcătorii, fără să mă dau mai lord, mai golan,mai tare, mai mare, mai rotund…”, povestea, mai demult, pentru perfecte.ro.

Mai multe imagini în GALERIA FOTO DE MAI JOS!

related posts

Modifică setările cookies