Cele mai memorabile ținute de la MET Gala. Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe, în care i-a cântat lui J.F. Kennedy


Cel mai așteptat eveniment de fashion al anului, MET Gala, a reunit nume importante din lume modei, muzicii și a filmului. Cu toate astea, tot Kim Kardashian a fost în centrul atenției.


Cea mai importantă seară a fashionului este, într-un fel, și o competiție între marii designeri, care își demonstrează creativitatea și originalitatea îmbrăcandu-și vedetele preferate.

Evenimentul caritabil și exclusivist de la Muzeul Metropolitan de Arta din New York a avut-o în prin plan, și de data aceasta, pe controversata Kim Kardashian. Vedeta de reality show s-a făcut remarcată prin faptul că a venit în celebra rochie purtată de Marilyn Monroe în 1962, când i-a cântat președintelui Kennedy “La mulți ani!”. Și nu este o replică, ci originalul în valoare de 5 milioane de dolari.

Kim a considerat că s-a încadrat perfect în tema propusă în acest an de Met Gala -  'In America: An Anthology of Fashion,' o continuare a temei de anul trecut, 'In America: A Lexicon of Fashion' 

Kim Kardashian a slăbit 7 kg în 3 saptaptamani pentru a încăpea în fabuloasa rochie.

Pentru prima oara în istoria MET Gala, toate cele 5 surori Kardashian-Jenner au fost invitate la eveniment, inclusiv mama lor, Kris Jenner. 

Una dintre cele mai fotografiate vedete ale serii a fost Blake Lively, într-o fabuloasă rochie metalică, inspirata din arhitectura New York-ului.

Printre vedetele care s-au făcut remarcate anul acesta la MET Gala 2022 se află Kaia Gerber, surorile Hadid și Vanessa Hudgens.

Nu rata cele mai spectaculoase ținute ale vedetelor în Galeria Foto de mai jos.

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

 

  • Cele mai memorabile ținute de la MET Gala. Kim Kardashian a purtat rochia lui Marilyn Monroe, în care i-a cântat lui J.F. Kennedy

related posts

Modifică setările cookies