Cele mai scumpe nunți. Câți bani au cheltuit Brad Pitt și Kim Kardashian pentru ceremoniile lor 


Când vine vorba despre ziua nunți, celebritățile de la Hollywood par să nu se uite la bani și investesc oricât e nevoie pentru a-și îndeplini dorințele. 


Brad Pitt și Jennifer Aniston - 1 milion de dolari. Printre dorințele celor doi s-au numărat o grădină cu aspect zen, 50.000 de flori, patru trupe de muzică, un cor și artificii. Au divorțat în 2005.

Christina Aguilera și Jordan Bratman - 2 milioane de dolari. Ceremonia s-a desfășurat în Napa Valley, la 19 noiembrie 2005, într-un cadru de poveste cu 100 de mesteceni, hortensii albe, trandafiri și flori de amaryllis. Au divorțat în 2011.

Justin Timberlake și Jessica Biel - 6,5 milioane de dolari. Nunta a avut loc în 19 octombrie 2012 într-un resort luxos din Italia, Borgo Egnazia, pe care l-au închiriat în totalitate. La sfârșitul anului 2019, Justin a călcat strâmb și a fost suspectat de infidelitate.

Kim Kardashian și Kanye West - 12 milioane de dolari. Ceremonia s-a desfășurat în Florența, iar printre cheltuieli au fost incluse rochia de 500.000 de dolari a lui Kim, mesele de marmură albă care au ajuns să coste în jur de 500.000 de dolari, dar și închirierea locației, estimată la 400.000 de dolari.

Kate Middleton și Prințul William - 34 de milioane de dolari. O mare parte din această sumă de bani a fost alocată pentru asigurarea securității celor doi.

Prințesa Diana și Prințul Charles - 110 milioane de dolari. Cei doi s-au despărțit în 1992, însă procesul de divorț a fost finalizat abia în 1996.

Prințesa Diana și-a pierdut viața la 31 august 1997, în urma unui groaznic accident petrecut în Paris.

Citește și: Prințesa adormită. Culisele unei fotografii cu Lady Di care a topit inimile britanicilor la începulul anilor ‘80

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Top 3 celebrități care au devenit vegane, iar ulterior au renunțat

related posts

Modifică setările cookies