Cele mai sexy modele din lume, show incendiar la plajă. În ce ipostaze le-au surprins paparazzii


Sunt două dintre cele mai apreciate modele din lume și plătite regește pentru activitatea lor. Kendall Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian, și Bella Hadid, sora lui Gigi Hadid, au fost surprinse de paparazzii pe plajele însorite din Miami.


Cele două s-au dat în spectacol în  fața paparazzilor, care le-au fotografiat fiecare mișcare. Bella Hadid s-a afișat cu un look nou -  cu păr lung și brunet, cel mai probabil obținut cu ajutorul unei peruci. 

Sora lui Gigi Hadid și-a etalat trupul perfect într-un costum de baie negru în două piese și s-a accesorizat cu o bandana cool roșie. Nici Kendall nu s-a lăsat mai prejos: acesta a impresionat cu un costum de baie cu animal print.

 

Oamenii de știință au desemnat-o pe Bella Hadid cea mai frumoasă femeie din lume, potrivit Golden Ratio, o metodă foarte precisă folosită în perioada Renașterii pentru a stabili ce înseamnă frumusețea. Artiștii vremii, arhitecții, pictorii se foloseau de Golden Ratio pentru a-și crea capodoperele.

 

Frumustea este pură matematică, potrivit  Golden Ratio. Formula matematică a fost îmbunătățită și adaptată astfel încât să se poată stabili cu exactitate ce înseamnă să fii o persoană frumoasă.

Specialiștii au “măsurat” astfel fețele celebrităților și au stabilit care sunt cele mai frumoase vedete din lume. Surpriză pentru unii, ceva normal pentru alții: Bella Hadid a ieșit cel mai bine la calcule! Trăsăturile ei sunt cele mai apropiate de ce însemnă frumusețea feminina în Grecia antică.

 

Vezi mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos:

 

related posts

Modifică setările cookies