Cele mai sexy sportive, provocare „hot” în lenjerie intimă


Patru dintre cele mai sexy sportive din lume au performat într-o campanie sexy a unui cunoscut producător britanic de lenjerie intimă.


Într-un an olimpic (asta dacă Olimpiada de la Tokyo nu va fi amânată din cauza coronavirului), compania respectivă a încercat să combine sportul cu feminitatea, iar rezultatul a fost unul cu adevărat provocator.

 „O femeie puternică la corp și la minte e capabilă de orice”, e prezentarea cu care atleta Queen Harrison Claye a intrat în acest joc. Renunțând la costumația tradițională de sportivă, americanca a pus pe ea o lenjerie de culoare roz, lucru care n-a împiedicat-o să sprinteze pe pistă.

Mai departe, o altă atletă de top, săritoarea cu prăjina Alysha Newman, a sfidat gravitatea într-o pereche de bikini dantelați și transparenți, dovedindu-se total lipsită de inhibiții în fața camerelor.

Provocarea de a concura dezgolită a fost acceptată și de „regina” cățărărilor pe stânci, Sasha DiGiulian. Multiplă campioană mondială și deținătoare a o sumedenie de recorduri, blonda și-a pus în valoare calitățile feminine legată cu sforile specifice cățărătorilor.

Nu în ultimul rând, gimnasta britanică Georgia-Mae Fenton și-a etalat senzualitatea cu un exercițiu la paralele, aparatul la care tânăra de 19 ani se simte cel mai bine.

related posts

Modifică setările cookies