Cele mai șocante transformări din showbizul românesc: vedete pe care nu le mai recunoști în pozele din trecut


Unele au slăbit radical, de la 10 kilograme în sus, altele și-au făcut operații estetice al căror număr nici ele nu îl mai știu. Cert este că cu greu le mai recunoști în pozele din trecut. 


Una dintre cele mai frumoase transformări le-a avut Anamaria Prodan, care a renunțat la coafura ei “statement” tip palmier, a slăbit și s-a tonifiat. Ramona Badulescu a slăbit 20 de kg și este practic alt om. Alt om e și Margherita de la Clejani, dar din cu totul alte motive. Iată cele mai șocante transformări ale vedetelor din showbizul românesc!

Cele mai șocante transformări din showbizul românesc: Ramona Bădulescu

Transformarea Ramonei Bădulescu este impresionantă. Cele 20 de kilograme în minus o fac de nerecunoscut. Vedeta spune că a mai apelat și la alte intervenții estetice, în afara operației care a ajut-o să slăbească.

„După intervenția chirurgicală la domnul profesor Copăescu, care mi-a schimbat viața efectiv, am mai făcut intervenții estetice minore că să mă mai aranjez. Prima lună după intervenție înseamnă regim alimentar bazat pe lichid. Practic ai stomacul unui bebeluș. Nu simți nimic în timpul operației, dar o lună de zile doar lichide consumi. Ușor, ușor se transformă în piureuri, însă mănânci exact că un bebeluș”, spunea Ramona într-un interviu.

Cele mai șocante transformări din showbizul românesc: Carmen Brumă

 

Nu sunt mulți care au văzut-o pe Carmen Brumă la 80 de kilograme. Dar asta pentru că se întâmpla demult, în adolescență. Ce a însemnat pentru ea să slăbească 30 de kilograme? “E unul din darurile foarte prețioase pe care le-am primit de la viață şi nu vreau să-mi bat joc de el. Nu mi-ar fi plăcut să am 30 de kg în plus. Nu doar din rațiuni de ordin estetic, ci și din motive care țin de sănătate”, spunea mai demult Carmen Brumă într-un interviu pentru perfecte.ro. Vedeta nu consumă niciodată cartofo prăjiți, chipsuri, stiksuri, sucuri (inclusive fresh-uri), mezeluri, pate-uri și conserve. 

Cele mai șocante transformări din showbizul românesc: Anamaria Prodan

A renunțat la “palmierul” din cap, a slăbit 17 kg și și-a pus și dantura. De la 72 de kg a ajuns la 55.

 „Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timp să ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat. Bineînţeles, procedurile şi tratamentele corporale au avut şi ele un aport important în demersul meu de a ajunge la greutatea aceasta: masajul, remodelarea corporală cu aparate de ultimă oră au fost doar câteva dintre acestea”, spunea pentru Click Anamaria Prodan. 

Vedeta a apelat și la un specialist în estetică dentară. „Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi. Acum sunt foarte mulţumită”, a mai mărturisit Anamaria Prodan. 

Mai are de lucrat la garderoba :)

Cele mai șocante transformări din showbizul românesc: Monica Anghel

Monica Anghel arata acum mai bine că niciodată. Chiar și mai bine decât în adolescență. Cu 20 de kilograme în minus, are o condiție fizica excepțională.  ”Am reușit să pierd 20 de kilograme în 5 luni prin regimul disociat. Practic, 3 zile mâncam carne, inclusiv mezeluri, organe și tocătură - fară orez. Următoarele trei zile erau dedicate legumelor și fructelor... și aici era permis orice în afara de orez, mazăre, fasole verde, cartofi, banane, semințe, fistic, pere, struguri și fructe confiate. Apoi urmau zilele de lactate, unde era permis orice, inclusiv smântână. Chiar și când mergeam la restaurant comandam un platou cu mai multe sortimente de brânză.   Am reușit să scap de 20 de kilograme... e mare lucru. Am pierdut 7 kilograme chiar în primele doua săptămâni, iar după aceea nu am mai dat jos nimic timp de o luna. Mă frustra puțin ideea, însă știam de la soțul meu că așa se întâmplă - după o slăbire brusca se petrece una treptata. Chiar și organismul se obișnuiește cu un anumit regim de alimentație și nu mai reacționează așa surprins”, spunea Monica Anghel pentru Adevărul.

Cele mai șocante transformări din showbizul românesc: Margherita de la Clejani

În câțiva ani de zile, Margherita de la Clejani a ajuns de nerecunoscut. Lumea o acuză că a pierdut numărul operațiilor estetice, însă ea nu recunoaște decât mărirea sânilor și a buzelor.

"Eu când am apărut prima oară la tv, la 14 ani, eram blondă... eram grasă. Toată lumea știe că mi-am pus silicoane și cred că am făcut acest lucru pentru că acum mă pot mândri cu pieptul meu. La mine chiar era nevoie de o pereche de silicoane. Nu aveam sâni deloc și mă simțeam complexată. Nu înțeleg de ce lumea spune că sunt operată din cap până în picioare. Ce înseamnă operat din cap până în picioare? Da, într-adevăr, îmi place să am buzele mari, cu volum. Dar cred că nu mai există fete de vârsta mea care nu își pun acid hialuronic în buze, toate au. Alte lucruri nu cred că aș avea nevoie pentru că sunt tânără. Eu fac sport, mănânc sănătos. Încerc să am grijă de mine și de aspectul meu. Că își fac un tratament la păr... nu e o operație! E o procedură pentru că vreau să am părul mai bogat. Vopseaua mi-a afectat părul, dar și coafatul. E normal să apelez la astfel de proceduri", spunea Margherita pentru click.ro.

Cele mai șocante transformări din showbizul românesc: Surorile Bambi -  Raluca și Denisa Tănase

Se spune despre ele că împreună au peste 10 operații estetice. Denisa și Raluca nu fac un secret din asta, mai ales că este… evident.

“În general, multe dintre colegele noastre, care apelează la anumite artificii nu recunosc. Noi suntem alea sincere, care recunosc”, a spus Raluca Tănase.   

“Am observat că la televizor nasul se vede mai mare decât e el în realitate. Apar în diferite emisiuni de televiziune şi acolo mă văd cei care mă invită la concerte. Nu vreau să creadă că am nasul mai mare decât e el. Mi-am dorit un nas mai mic”, spunea Raluca după operația de micșorare a nasului pentru click.ro.

Pe lângă micsorarea nasurilor, click.ro scrie că surorile și-au mărit sânii, uzele, și-au tatuat sprâncenele, și-au estompat ridurile.

Vezi mai multe imagini spectaculoase în GALERIA FOTO de mai jos: 

related posts

Modifică setările cookies