Celebră artistă K-pop, găsită decedată în casa ei. În luna mai a încercat să se sinucidă


Fenomenul K-pop face o nouă victimă. O celebră cântăreață din Coreea de Sud a fost găsită moartă în propria casă din Seul. 


Goo Ha-ra avea 28 de ani, iar poliția a început o anchetă pentru a stabuli cauza morții sale. Rapoartele de până acum sunt neclare, însă artista coreeană a încercat să-și pună capăt zilelor în luna mai a acestui an. 

Tentativa ei a eșuat, iar artista și-a cerut scuze pentru gestul disperat, însă nu a explicat motivele care au împins-o pe marginea prăpastiei.

Moartea lui Goo Ha-ra survine la doar o lună de la decesul unei alte artiste K-pop celebre din această țară. Choi Jin-ri, pe nume de scenă Sulli, s-a sinucis din cauza presiunii exercitate de fani și de managerii ei muzicali.

Citește și: Cine e Sulli, artista coreeană care și-a pus capăt zilelor după ce a fost hărțuită în mediul online

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Propria celebritate a ucis-o pe Sulli, iar psihologii și sociologii care au analizat fenomenul K-pop spun că e ceva în neregulă cu acest fenomen muzical. 

Starul K-pop Jonghyun (Kim Jong-hyun) s-a sinucis în 2017, într-un apartament pe care l-a închiriat în Seul. 

La fel ca Jonghyun și Sulli, Goo Ha-ra aborda stilul muzical K-pop, un gen muzical originar din Coreea de Sud, un amestec de muzică pop, electro, hip hop, rock și R&B.

Popularitatea genului a creat mari probleme de identitate artiștilor care l-au abordat. Mulți tineri care au ales acest gen muzical au sfârșit în același fel, prin sinucidere, din cauza presiunii prea mari exercitate asupra lor de fani, manageri și evenimente la care au fost obligați să participe. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viața intimă la lui Nicki Minaj, în lumina reflectoarelor

related posts

Modifică setările cookies