Celebrități care au fost pe punctul de a-și pierde viața


Sunt faimoși, au bani și duc o viață de invidiat. Cel puțin asta ne imaginăm atunci când vorbim de artiști care sunt cunoscuți în toată lumea. Puțini știu însă că viață lor nu este roz! 


Deși au avut parte de o viață privilegiată, nici ei nu sunt lipsiți de probleme. Anorexie, anxietate sau chiar tente de suicid, sunt doar câteva dintre probleme cu care s-au confruntat celebrități cunoscute, în ultimii ani. 

Christian Chávez 

Fostul membru al trupei RBD a încercat să se sinucidă în anul 2015, după picase într-o depresie profundă din cauza singurătății. 

A menționat că la acea vreme nu mai era Christian Chavez, cântărețul sau actorul pe care îl cunoscuse lumea, ci doar o "marionetă" a ziarelor de scandal, care publicau orice despre viața lui. 

Vezi galerie foto, mai jos

"Au fost momente în care nu-mi mai doream să mă ridic din pat, nu voiam să mă mai văd în oglindă, nu-mi doream să ies. Mă simțeam un gunoi" a spus actorul. 

Anahi, fosta colegă de trupă a lui Christian a fost cea care l-a ajutat să treacă mai departe. "Anahi este o persoană specială, cu un suflet special. Dacă nu ar fi fost ea, eu nu aș mai fi fost aici."

Marlene Favela

În anul 2012 a suferit un atac cerebral care i-ar fi putut fi fatal. Din fericire nu a avut consecințe majore datorită medicilor care au intervenit la timp. Marlene a de declarat pentru publicația People: "Mereu mi-am imaginat că voi ajunge la bătrânețe și voi fi înconjurată de familie." 

În anul 2013 actrița a spus că a învățat să aprecieze mai mult viață și că încerca pe cât posibil să trăiască fiecare zi la maximum. 

Anahi

Actrița de origine mexicană este un exemplu de curaj, după ce a acceptat ideea că este anorexică. În cazul cântăreței este vorba despre o anorexie nervoasă pe care și-a descoperit-o cu mult timp înainte de a ajunge faimoasa. Din cauza acestei afecțiuni, inima ei a cedat pentru câteva secunde, din cauza acestei afecțiuni. Totul s-a întâmplat la vârsta de 19 ani, iar acum se pare că menține totul sub control.

Eminem 

Odată ce a cunoscut faima, cântărețul rap a început instant să consume droguri și alcool, preț de ani la rând. Un stil de viață nesănătos l-a condus pe punctul de a-și pierde viața, asta după ce și-a injectat o supradoză de metadonă. Medici au spus că au încercat ore la rând să-i restabilească pulsul. 

FULLSCREEN
Celebrități care au fost pe punctul de a-și pierde viața
  • /

related posts

Modifică setările cookies