Celine Dion a semnat cel mai râvnit contract al carierei și nu, nu are legătură cu muzica


Cântăreața canadiană, în vârstă de 51 de ani, a fost ofertată de cel mai important brand de cosmetice din Europa. Celine Dion nu se aștepta la această propunere.


Celine Dion a fost numită purtător de cuvânt al celebrei corporații L’Oreal Paris, semnând astfel primul contract din viața ei cu un brand din industria frumuseții. „Nu mă așteptam, mai ales la 51 de ani”, a spus Celine într-o declarație de presă. 

Cu toate acestea, artista spune că parteneriatul cu L’Oreal vine la momentul potrivit pentru ea, fiindcă e liberă să facă ce vrea, unde vrea și când vrea.

Citește și: Văduvă de doi ani, Celine Dion a pozat provocator la 50 de ani

„Mă simt atât de bine acum încât nici nu vreau să mă gândesc la perioada în care aveam 20 sau 30 de ani, pe când încă mă descopeream. În ultimii ani am crescut fericit prin pasiunile, munca și prieteniile mele”, a dezvăluit Celine Dion. 

La începutul acestui an, Celine a fost ținta remarcilor răutăcioase venite din partea presei de fashion care a presupus că artista e bolnavă, mai ales din cauza scăderii în greutate evidente. Ea a reacționat virulent la toate criticile.

Dacă îți place cum arăt, sunt aici. Dacă nu, nu te uita! Lasă-mă în pace. Nu-mi face poze! Nu vă faceți griji pentru mine”, a  spus ea. 

Vezi în GALERIA FOTO dacă cei care au criticat-o au avut dreptate!

În vârstă de 51 de ani, împliniți la 30 martie, Celine Dion se joacă mereu cu stilul ei vestimentar, pentru a găsi acele haine care o fac să se simtă atractivă.

Fac asta pentru mine", a spus cântăreața. „Vreau să mă simt puternică, frumoasă, feminină și sexy”. 

Artista a dezvăluit că-și face singură machiajul înainte de concerte, acesta fiind modul în care vrea să experimenteze lucruri noi și să dețină controlul asupra imaginii sale.

În calitate de imagine a celebrului brand, Celine Dion va apărea în prima reclamă la o vopsea de păr, care va fi lansată la TV în 22 aprilie. Cântăreața spune că se va folosi de această poziție de purtător de cuvânt al brandului francez pentru a ajuta toate femeile să „se simtă frumoase, încrezătoare și să învețe să se aprecieze pe ele”.

Celine Dion a vândut nu mai puțin de 250 de milioane de discuri la nivel mondial și a fost distinsă cu cinci premii Grammy.

related posts

Modifică setările cookies