Celine Dion, alături de fiii ei de Sărbători


Celine Dion și-a pierdut soțul în urmă cu aproape 3 ani, dar își găsește puterea și alinarea în băieții săi. 


Pentru celebra cântăreață a fost cel de-al doilea Crăciun petrecut fără soțul ei, impresarul René Angélil. 

Celine Dion și-a strâns copiii și au pozat lângă brad. Celine zâmbește multumită alături de fiul cel mare René-Charles și gemenii Nelson şi Eddy, dar și cei doi prieteni ai familiei, câinii din rasa Golden Retriever. 

 

În ianuarie 2016, soțul lui Celine Dion, Rene Angelil, a pierdut lupta cu cancerul și a lăsat-o pe vedetă singură, cu trei copii. 

Cântăreața, care l-a cunoscut pe soțul ei pe vremea când ea avea 12 ani, iar acesta i-a devenit manager. În interviul acordat celor de la CBS, ea și-a amintit cu drag de prima întâlnire pe care a avut-o cu Rene: "El avea 38 de ani și-mi amintesc că mi s-a părut foarte chipeș. Arată grozav și mi-a dat impresia că e încrezător și că nu mă va trata că pe un copil". 

Când a murit, Angelil avea 73 de ani și era căsătorit cu Dion de 21: "Înainte să ne părăsească, ne-a fost foarte greu, atât mie, cât și copiilor. Era îngrozitor să-l vedem suferind tot mai mult, cu fiecare zi care trecea. Când a murit, m-a consolat gândul că nu-l mai doare și nu mai suferă. Merită să nu mai sufere", a spus Celine.

Înainte de a încheia interviul, artista a vrut să-și mai declare încă o dată iubirea pentru soțul ei. "Încă îl iubesc și sunt îndrăgostită de el. Am dragostea copiilor mei, a fanilor, a oamenilor cu care lucrez. Viață mea nu e lipsită de iubire, deci sunt bine", a spus Celine.

 

FULLSCREEN
Celine Dion, alături de fiii ei de Sărbători
  • /

related posts