Celine Dion, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. Cum arăta celebra cântăreață în copilărie


Celine Dion este una dintre cele mai apreciate cântărețe din întreaga lume și se poate lăuda cu o carieră impresionantă.


Artista și-a amânat concertele din cadrul turneului Courage din cauza pandemniei de coronavirus, iar acum își petrece timpul în autoizolare, alături de familie. 

Pe 30 martie, vedeta a împlinit 52 de ani, ocazie cu care a postat o fotografie din copilărie pe contul de Instagram. Îmbrăcată într-o rochiță tip-uniformă, cu părul până la umeri și cu breton, imaginea o înfățișează pe Celine Dion în timpul școlii. 

În urmă cu câteva zile, cântăreața a fost testată pentru coronavirus, după ce a resimțit simptome specifice acestei infecții. 

Rezultatul a venit prompt, iar medicii au declarat că artista nu a contractat virusul care a făcut mii de victime până acum în SUA. 

„Luni seară, la o zi după a șasea rundă de filmări în zona New York, Celine a început să aibă simptome de răceală comună. Simptomele au persistat marți, iar doctorii ei i-au recomandat să se odihnească 5-7 zile. După ce au testat-o, medicii au ajuns la concluzia că virusul nu era legat de COVID-19”, a fost precizarea făcută într-o declarație de presă a artistei, la vremea respectivă.

related posts

Modifică setările cookies