Celine Dion le-a dat replica celor care o critică pentru că e prea slabă: "Lăsați-mă în pace!" 


Cântăreaţa canadiană Céline Dion, în vârstă de 50 de ani, le-a dat replică celor care o critică pentru faptul că a slăbit prea mult. 

Tag-uri: #Celine Dion

Artista a stârnit un val de comentarii negative după ultimele sale apariții publice, în care s-a făcut remarcată cu multe kilograme în minus, față de cum o știau fanii ei. 

Într- un interviu recent acordat britanicilor de la The Sun, vedeta  le-a răspuns celor care o critică. "Dacă îți palce cum arăt, sunt aici. Dacă nu, nu te uita. Lasă-mă în pace. Nu-mi face poze! Nu vă faceți griji pentru mine.", a  spus ea. 

Citește și: Celine Dion, într-o ipostază șocantă. Filmată în timp ce este arestată

Dion are acum 50 de ani și a  declarat că îi place să se joace cu stilul ei pentru a găsi acele haine care o fac să se simtă atractivă.

"Fac asta pentru mine!", a spus cântăreața. "Vreau să mă simt puternică, frumoasă, feminină și sexy".

 

Superstarul a vorbit de asemenea despre o varietate de alte subiecte, inclusiv despre viață, despre fiul ei de 18 ani și dacă are un iubit nou.

René Angélil, omul cu care vedeta a fost căsătorită peste 20 de ani, a murit de cancer la gât în ​​2016, la vârsta de 73 de ani.

Angélil a cunoscut-o pe Celine Dion pe vremea când ea era doar o adolescentă. Cântăreața a spus că era singurul om pe care l-a sărutat vreodată.

Recent, au existat multe speculații că celebra cântăreață ar avea o relație cu dansatorul Pepe Muñoz.

Dion a spus că ea și Muñoz, în vârstă de 34 de ani, sunt "cei mai buni prieteni". 

"Bineînțeles că ne îmbrățișăm, ne ținem de mâină și ieșim împreună, așa că oamenii văd asta!", a spus ea. "Adică, e un domn.",a  mai mărturisit vedeta. 

 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arată acum Celine Dion

  

FULLSCREEN
Celine Dion le-a dat replica celor care o critică pentru că e prea slabă: "Lăsați-mă în pace!" 
  • /

related posts