Cerută de soţie pe placa de surf, în valurile mării. Ce s-a întâmplat cu inelul


Un cuplu de surferi din statul american Hawaii îşi va uni destinele după o cerere în căsătorie atipică, încărcată cu multă adrenalină, în apele Oceanului Pacific. Christopher Garth (38 de ani) şi-a impresionat iubita, Lauren Oiye (32 de ani), dar a pierdut inelul de logodnă, luat de un val puternic.

Tag-uri: #surf #inel

Scena romantică s-a produs la Queens Surf Beach Park, adică exact locaţia unde cei doi s-au cunoscut în urmă cu câţiva ani. Aşa cum au făcut de nenumărate ori, Christopher şi Lauren s-au aventurat la o repriză de surf, fără ca ea să ştie ce surpriză i se pregăteşte.

Citește și: Naomi Campbell, îndrăgostită de un bărbat misterios. „Inima mea e fericită!”

Astfel, într-un moment în care se pregătea să abordeze coama unui val, bărbatul a scos dintr-un buzunar de la spate un inel, după care a îngenuncheat pe placă, strigând din toate puterile „Lauren, te iubesc! Vrei să fii soţia mea?” ,,Iniţial am crezut că e o glumă, dar am realizat repede că nu e”, a mărturisit ulterior sportiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Oiye, LMHC (@laurenoiye) on

Nu toate au ieşit însă aşa cum a plănuit Christopher, asta pentru că n-a mai apucat să ajungă la mâna viitoarei soţii, inelul fiindu-i smuls de forţa valului şi pierdut în adâncuri. Dându-şi seama ce s-a întâmplat, Lauren a început să râdă, aruncându-se în apă, în timp ce Christopher a rămas uşor dezamăgit pe placă, uitându-se în gol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Oiye, LMHC (@laurenoiye) on

Vestea bună a fost că bijuteria era doar una de rezervă, originalul fiind păstrat la ţărm, o decizie extrem de inspirată a surferului american. ,,Christopher, te iubesc şi sunt atât de recunoscătoare că stelele s-au aliniat, iar strămoşii noştri au orchestrat asta pentru noi. Am zis DA”, a precizat apoi Lauren, postând pe Instagram un filmuleţ făcut de un apropiat de pe mal.

Vezi și: Profil de celebritate - Morgan Freeman

related posts

Modifică setările cookies