Channing Tatum, gol pe internet. Iubita lui l-a făcut să renunțe la haine


Actorul de 39 de ani a aprins imaginația admiratoarelor de pe Instagram după ce, de bunăvoie și nesilit de nimeni, a urcat pe internet o poză cu el în costumul lui Adam.


Peste 2,6 milioane de like-uri a strâns actorul pentru o poză cu el în duș. Channing Tatum s-a distrat copios alături de iubita lui, cântăreața Jessie J (Cornish), care l-a bătut măr la un joc. Drept pedeapsă, Tatum a trebuit să posteze în online o imagine cu el în pielea goală.

„Am pierdut un joc Jenga cu Jessica Cornish. Învinsul (adică eu) a trebuit să posteze o fotografie aleasă de celălalt. Nu mai joc Jenga niciodată cu ea”, a scris actorul pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Channing Tatum (@channingtatum) on

Iubita lui Channing Tatum s-a amuzat copios și a postat un comentariu în care invită urmăritorii actorului să distribuie fotografia: „Sharing is caring”.

Channing Tatum și Jessie J formează un cuplu din octombrie 2018. În acel an, actorul a divorțat de soția lui, actrița Jenna Dewan, după nouă ani de mariaj. Actorul are o fetiță cu fosta soție, însă niciun plan concret cu actuala iubită, excentruca Jessie J.

Cântăreața s-a autodeclarat bisexuală în 2011, pentru care trei ani mai târziu să declare că și-a schimbat orientarea sexuală.

„Pentru mine asta a fost o fază. Dar nu pot spune că bisexualitatea este o etapă în viața fiecăruia”, a spus Jessie J într-un interviu pentru The Guardian.

Vezi în GALERIA FOTO cum arată Jessie J!

FULLSCREEN
Channing Tatum, gol pe internet. Iubita lui l-a făcut să renunțe la haine
  • /


related posts