Charlene de Monaco a exagerat cu operațiile estetice. De ce a fost poreclită ”Joker Face”


Prințesa Charlene de Monaco este aproape de nerecunoscut în urma intervențiilor estetice la care a apelat de-a lungul timpului.


Recent, prințesa Charlene de Monaco și-a făcut apariția, alături de soțul ei, Prințul Albert de Monaco, la competiția Monaco Grand Prix. Renumită pentru frumusețea și delicatețea sa, fosta sportivă de performanță a impresionat cu look-ul său nenatural, afișând un chip afectat de prea multe intervenții estetice. 

Citește și: Charlotte Casiraghi, nepoata lui Grace Kelly, s-a căsătorit. Ce ținută spectaculoasă a avut

De altfel, din cauza unor imagini în care arăta de-a dreptul ciudat, presa străină a poreclit-o ”Joker Face”, iar pe site-urile de socializare au apărut deja comparații elocvente. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeffrey Ysewyn (@jeffreyaerobics) on

 

Conform medicilor de specialitate, pomeții umflați ai lui Charlene de Monaco (41 de ani) sunt rezultatul fillerelor la care a apelat aceasta. ”Zâmbetul de Joker apare atunci când fillerele nu sunt plasate corect, insistându-se prea mult în colțul gurii”, a explicat chirurgul plastician Dave E. David pentru Woman's Day. 

De asemenea, chirurgul a apreciat că soția prințului Albert a apelat și la botox. ”De asemenea, nasul ei arată diferit. Este posibil să și-l fi operat. Dar eu cred că era mai mic și mai frumos înainte”, a mai declarat sursa citată mai sus. 

Foto: Profimediaimages.ro

  • Charlene de Monaco a exagerat cu operațiile estetice. De ce a fost poreclită ”Joker Face”
Modifică setările cookies