Charles și Camilla au publicat un portret de familie înduioșător, la aniversarea a 14 ani de căsnicie


Prințul Charles și Camilla au dat publicității portretul realizat cu ocazia aniversării a 14 ani de căsnicie. 

Tag-uri:

Ședința foto a fost realizată de fotograful de fashion,  Alexi Lubomirski, cel care a realizat și celebrele fotografii de la logodna lui Meghan și Harry.

În imaginea alb-negru, Charles și Camilla își zâmbesc cu subînțeles. 

 

 

Alexi Lubomirski este un fotograf de fashion, care s-a născut în Anglia, dintr-o mamă de origine peruviană / engleză și un tată polonez, cu origini franceze. Alexi s-a mutat la Botswana la vârsta de opt ani, împreună cu mama sa şi cu tatăl său vitreg, acesta fiind şi cel care i-a încurajat încă de la o vârstă frageda interesul pentru fotografie.

El a revenit ulterior în Marea Britanie, pentru a studia fotografia, obţinând o diplomă la Universitatea din Brighton.

După absolvire, a lucrat timp de patru ani ca asistent al lui Mario Testino, iar mai târziu a lucrat cu Katie Grand. De atunci, fotografiile sale au apărut în Harper's Bazaar din SUA, Harper's Bazaar UK, Vogue Mexico, Vogue Germania, Vogue Rusia, Vogue Spania, Vogue Coreea, Vogue China, Vogue Nippon,  Numero Tokyo, W Korea, GQ USA și Allure.

 

De asemenea, a publicat cărți despre munca sa și în prezent locuiește în New York împreună cu soția și cei doi fii ai lor.

Alexi a colaborat cu Beyoncé, Charlize Theron, Gwyneth Paltrow, Natalie Portman, Jennifer Lopez, Salma Hayek, Katy Perry, Sarah Jessica Parker, Jennifer Aniston, Julia Roberts, Nicole Kidman și Scarlett Johansson. 

 

 

Cum a  ajuns Alexi Lubomirski  să lucreze cu prințul Harry și Meghan Markle?

 

Alexi a explicat pe Instagram că a fost invitat  să facă albumul foto de logodnă pentru Prinţul Harry şi Meghan. "Nu numai că a fost o onoare incredibilă, dar și un imens privilegiu de a fi invitat să fotografiez și să fiu martor la dragostea  tânărului cuplu. Nu pot să nu zâmbesc atunci când mă uit la fotografiile pe care le-am făcut."

În aprilie 2018, Palatul Kensington a anunțat pe Twitter că Alexi va lucra din nou cu cuplul.

 

FULLSCREEN
Charles și Camilla au publicat un portret de familie înduioșător, la aniversarea a 14 ani de căsnicie
  • /


related posts