Charlize Theron nu mai arată așa! S-a vopsit brunetă și este de nerecunoscut


În urmă cu 15 ani, revista Esquire o desemna pe Charlize Theron “cea mai sexy femeie în viață”. La 46 de ani, actrița rămâne una dintre cele mai atrăgătoare prezențe de la Hollywood.


Charlize Theron și-a surprins însă fanii cu cea mai recentă schimbare de look. Aceasta s-a vopsit brunetă și s-a afișat cu un look modest și cu o coafură care nu o avantaja în mod deosebit, la un eveniment caritabil.

 

Îmbrăcată cu o cămașă albă combinată cu blugi, cu părul dezordonat, Charlize a fost de nerecunoscut.

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din lume, Charlize Theron a fost singură ani de zile. De curând însă tabloidele au aflat că se întâlnește cu modelul Gabriel Aubry, cunoscut în urma relației cu Halle Barry cu care, de altfel, are și o fiică. Ultima oară când Charlize Theron a fost văzută în compania unui bărbat se întâmpla cu 7 ani în urmă, când forma un cuplu cu Sean Penn. Deși Charlize și Gabriel Aubry se cunosc de multă vreme, o sursă apropiată care a vorbit pentru US Weekly a precizat că relația lor ”nu e nimic serios” și că cei doi nu se grăbesc.

Charlize a lăsat întâlnirile pe plan secund și s-a ocupat de creșterea celor două fiice ale sale.

Charlize are două fiice adoptate – Jackson, în vârstă de 10 ani, și August în vârstă de 7 ani. În urma cu câțiva ani actrița a dezvăluit că Jackson, care s-a născut băiat, spune că este, de fapt, fetiță. 

"Da, și eu am crezut că este băiat. Până când într-o zi m-a privit în ochi și mi-a spus: < Eu nu sunt băiat. Sunt fată!> Avea 3 ani pe atunci. Asta a fost, iar acum am două fetițe superbe, pe care, că orice părinte vreau să le protejez și să le văd fericite. Nu eu sunt cea care decide cine vor să fie copiii mei. Treaba mea că părinte este să mă bucur de copiii mei, să-i iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce le trebuie că să fie fericiți. Voi face tot ceea ce pot că fetele mele să aibă dreptul de a alege ceea ce vor să fie", a declarat actrița citată de Daily Mail. 

Charlize a avut o copilărie zbuciumată. A fost crescută într-o fermă de lângă Johannesburg, Africa de Sud, de un tată alcoolic și abuziv, care o bătea frecvent pe mama sa. 

 

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

related posts

Modifică setările cookies