Chris Hemsworth, surprins alături de copii într-o cafenea din Sydney. Cum a fost fotografiat actorul


Chris Hemsworth și familia sa s-au mutat pentru moment din Byron Bay în Sydney, acolo unde celebrul actor filmează pentru Thor: Love and Thunder.


În zilele libere, starul de 37 de ani petrece cât mai mult timp alături de copii și soție, iar în urmă cu câteva zile a fost surprins la o cafenea, cu cei mici.

Îmbrăcat în pantaloni scurți și tricou, Chris Hemsworth a atras atenția datorită fizicului perfect lucrat pentru rolul lui Thor. 

În timp ce actorul lucrează pentru producția Marvel, soția sa (44 de ani) este implicată într-un proiect pentru Netflix, filmul de acțiune Interceptor. 

Anul trecut, la începutul crizei cauzată de noul coronavirus, Chris și Elsa s-au mutat împreună cu familia, în Byron Bay, Australia fiind considerată una dintre cele mai sigure țări în această perioadă. 

”Să ne mutăm în Australia a fost o decizie bună pentru noi. Pot să ies și să vorbesc cu oameni fără să aibă legătură cu industria filmului. În Los Angeles era aproape imposibil.”, a explicat actorul. 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans. Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro!

FULLSCREEN
Chris Hemsworth, surprins alături de copii într-o cafenea din Sydney. Cum a fost fotografiat actorul
  • /

related posts

Modifică setările cookies