Chris Martin, declarație de dragoste în public pentru iubita Dakota: “Universul meu!”


Chris Martin și Dakota Johnson formează de trei ani unul dintre cele mai frumoase și discrete cupluri de la Hollywood. Recent, solistul trupei Coldplay i-a făcut o dedicației iubitei sale chiar în timpul unui concert. 


Au trecut trei ani de la primele zvonuri despre o posibilă idilă între cele două vedete și doi ani de la momentul în care Dakota și Chris au fost surprinși de paparazzi la o plimbare romantică la malul mării. Atunci, actriţa din “Fifty Shades of Grey” şi liderul trupei Coldplay au fost fotografiaţi pe o plajă din Malibu. Anii au trecut, iar Chris și Dakota își trăiesc dragostea la fel de discret. Mai mult, s-a scris despre cei doi că ar fi și logodiți. 

Un lucru e sigur! Chris Martin nu are ochi decât pentru iubita lui. În timp ce susținea un recital la Shepard’s Bush Empire din Londra, solistul trupei Coldplay i-a dedicat Dakotei un cântec, scrie Page Six.

O declarație de dragoste demnă de filme! Chris și-a ridicat privirea către locul în care se afla actrița: “Asta este despre Universul meu, iar ea e aici”. Solistul de 44 de ani i-a dedicat piesa „Universul meu!”. Fanii au aplaudat minute în șir, iar Dakota a părut extrem de emoționată. 

Chris Martin a divorţat în 2016 de actriţa Gwyneth Paltrow, cu care are doi copii. După divorţ, cântărețul s-a iubit și cu Jennifer Lawrence şi Scarlett Johansson.

Fotografii: Instagram/ Getty Images

Vezi și VIDEO: Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"


  • Chris Martin, declarație de dragoste în public pentru iubita Dakota: “Universul meu!”

related posts

Modifică setările cookies