Christie Brinkley, vedeta care sfidează trecerea timpului. Cum arată chipul ei la 67 de ani


Puștani de 20 de ani întorc privirea pe stradă după ea, fară să le treacă prin cap că le-ar putea fi bunică :)  Fostul model Christie Brinkley arată fabulos la 67 de ani și pur și simplu refuză să îmbătrânească.


Brinkley a strălucit la cel mai recent eveniment monden la care și-a făcut apariția. Îmbrăcată într-un costum roșu, cu sacou și pantaloni, fostul model a atras toate privirile cu zâmbetul sau irezistibil.

La 67 de ani, pare o femeie puțin trecută de 40. Niciodată nu a recunoscut că a apelat la operații estetice, însă a mărturisit că apelează la diverse tratamente non invazive pentru un look fresh.

 

"Nu aș spune că nu mi-aș face niciodată operații estetice. Însă sunt atâtea proceduri non invazive anti îmbătrânire din care pot alege", spunea vedeta în urma cu câțiva ani. Aceasta a dezvăluit că secretul tenului său mereu tânăr este "tratamentul special de față" pe care și-l face o dată pe lună, pentru a atenua ridurile. Christie nu a spus însă nimic despre botox, mulți dintre fanii ei bănuind că acesta este, de fapt, micul ei secret, la care apelează toate divele de la Hollywood.

 

Christie Brinkley este celebră pentru cariera sa de fotomodel din anii '80, dar și pentru câteva apariții în producțiile de la Hollywood. A fost căsătorită cu Billy Joel și desemnată de către Playboy una dintre cele mai sexy femei din lume.

”Aparțin unei generații care a mâncat bine, a făcut gimnastică, așa că mă simt bine”, a explicat ea. ”Fântâna tinereții înseamnă să fii curios tot timpul, să accepți provocările și să înveți și să te dezvolți constant. Lucrurile acestea te mențîn într-o stare grozavă”.

related posts

Modifică setările cookies