Christina Aguilera, accident vestimentar la concertul din Las Vegas


După o pauză în cariera muzicala, Christina Aguilera revine în forță cu o serie de concerte spectaculoase în cazinourile din Las Vegas. Diva muzicii pop este plătită regește pentru prestația sa, așa că a pus în scenă un spectacols fabulos, a cărui temă este cosmosul.


Costume excentrice și sexy, un decor spectaculos și hit după hit – concertele Christinei Aguilera în Las Vegas își merită toți banii. Artista face show la fiecare reprezentație!

Îmbrăcată într-un costum albastru vaporos, cu un decolteu impresionant, Aguilera a fost victima unui accident vestimentar. Un sutien prea mic pentru forme neîncăpătoare! Astfel, vedeta și-a lăsat la vedere plasturii pe care și i-a pus pe sâni pentru a nu a dezvălui prea multe! Clar, vedeta se aștepta să se întâmple un astfel de accident!

 

Vedeta nu a băgat în seamă incidentul și a continuat să cânte ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

 

În ultimii ani, Christina Aguilera a avut mari fluctuații de greutate – a slăbit și s-a îngrășat la loc de mai multe ori. Acum este într-o perioadă în care are forme generoase, însă nu pare deloc complexată: costumele sale de scenă sunt sexy și lasă multă piele la vedere.

Mai multe imagine in GALERIA FOTO de mai jos:

 

 


related posts

Modifică setările cookies