Christina Applegate, prima apariție în public după ce scleroza multiplă i-a distrus corpul. A primit o stea pe Walk of Fame


Christina Applegate, cunoscută din serialul “Familia Bundy” și mai nou apreciată pentru prestația ei din “Dead to Me”, a primit o stea pe celebrul bulevard de la Hollywood “Walk of Fame”. Onoarea a primit-o la scurt timp după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.


În vârstă de 50 de ani, Christina Applegate a venit în baston, susținută de prieteni sau foști colegi, pentru a-și primi steaua pe Walk of Fame. La eveniment, actrița a fost însoțită de colegii ei din Familia Bundy, Katey Segal și David Faustino (Peg și Bud Bundy), dar și de Linda Cardellini din “Dead to Me”.

Îmbrăcată într-un costum negru, sprijinindu-se de un baston, Christina Applegate și-a transmis mesajul prin intermediul manichiurii F –U – M – S (adică “[email protected]*K You multiple sclerosis). 

Christina Apllegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă anul trecut, în august, când filma ultimul sezon din Dead To Me. Producția a fost amânată cu cinci luni pentru ca actrița să urmeze un tratament, însă după ce a revenit nu i-a fost deloc ușor.

Christina a mai trecut prin clipe de coșmar când a fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2008, și a suferit o dublă masectomie.  În 2017, și-a scos ovarele și trompele uterine. 

“Acum este prima oară când oamenii urmează să mă vadă așa. Am pus 19 kg. Nu pot să merg fără baston. Vreau că oamenii să știe că sunt foarte conștientă de ceea ce mi se întâmplă”, a spus vedeta într-un interviu în New York Times.

Scleroza multiplă este o boală în care sistemul imunitar distruge învelișul protector al nervilor și întrerupe fluxul de informații dintre creier și corp. 

Christina Applegate a făcut toate eforturile posibile pentru a duce la final serialul Dead To Me, în ciuda simptomelor: „Trebuia să procesez pierderea vieții mele, pierderea acelei părți din mine”. Vedeta a spus că, odată revenita pe platourile de filmare, a avut nevoie de un scaun cu rotile din cauza mobilității reduse.

De asemenea, nu a putut filma scene care presupuneau să meargă sau să stea în picioare, fără să se sprijine de perete. Vedeta a mai declarat că nu este sigură dacă va urmări ultimul sezon, deoarece este prea dureros.

 

SURSA FOTO: GETTY IMAGES

related posts

Modifică setările cookies