Christina Applegate s-a îngrășat aproape 20 kg după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă: "Nu pot să merg fără baston"


Christina Apllegate a fost diagnosticată cu scleroză multiplă anul trecut, în august, când filma ultimul sezon din Dead To Me. Producția a fost amânată cu cinci luni pentru ca actrița să urmeze un tratament, însă după ce a revenit nu i-a fost deloc ușor.


Christina a mai trecut prin clipe de coșmar când a fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2008, și a suferit o dublă masectomie.  În 2017, și-a scos ovarele și trompele uterine. 

Înaintea lansării ultimului sezon din Dead To Me, Applegate povestește despre dificultățile pe care le-a întâmpinat după ce a primit diagnosticul de sleroza multiplă. Actrița s-a îngrășat mult și s-a ferit să apară în public.

“Acum este prima oară când oamenii urmează să mă vadă așa. Am pus 19 kg. Nu pot să merg fără baston. Vreau că oamenii să știe că sunt foarte conștientă de ceea ce mi se întâmplă”, a spus vedeta într-un interviu în New York Times.

Scleroza multiplă este o boală în care sistemul imunitar distruge învelișul protector al nervilor și întrerupe fluxul de informații dintre creier și corp. 

Christina Applegate a făcut toate eforturile posibile pentru a duce la final serialul Dead To Me, în ciuda simptomelor:„Trebuia să procesez pierderea vieții mele, pierderea acelei părți din mine”.

 Recunoaște însă că nu se simte mult mai bine nici după tratament. Vedeta spune că semne ale bolii au apărut mai demult, când filma primul sezon al serialului, atunci când și-a pierdut echilibrul la o scenă de dans. 

Vedeta a spus că, odată revenita pe platourile de filmare, a avut nevoie de un scaun cu rotile din cauza mobilității reduse.

De asemenea, nu a putut filma scene care presupuneau să meargă sau să stea în picioare, fără să se sprijine de perete.

Vedeta a mai declarat că nu este sigură dacă va urmări ultimul sezon, deoarece este prea dureros.

Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Averea ascunsă a familiei Addams

related posts

Modifică setările cookies