Christina Ich, mesaj pentru Alex Pițurcă: „L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură. Și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva"


După o lună tumultoasă de relație, în care toată lumea a crezut că vor ajunge la altar, cei doi s-au despărțit.


„Sunt cel mai fericit om. O iubesc cum nu am mai iubit până acum și simt că este jumătatea mea. E o femeie miraculoasă, pe care mi-a trimis-o Dumnezeu.", declara fiul lui Pițurcă pentru cancan.ro în urmă cu o lună. 

Potrivit presei tabloide, cei doi s-ar fi despărțit după ce frumoasa vedetă s-ar fi întâlnit pe ascuns cu fostul iubit, cu care a fost împreună trei ani.

Ea a și fost surprinsă de paparazzi sărutându-se cu aceasta chiar în timp ce avea o relație oficială cu fiul lui Pițurcă. 

După ce a văzut imaginile, fiul lui Pițurcă a declarat în presă că nu vrea să o mai vadă niciodată pe Christina. De cealaltă parte, Christina a dat și ea o declarație. 

„L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură. Și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzi.”, a explicat aceasta.

Ich anunțase recent că Pițurcă a și cerut-o de nevastă și că ea acceptase.

„Dacă a apărut ce a apărut, mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! Să fie sănătoasă! Atâta tot.”, a declarat Alex Pițurcă, pentru spynews.ro atunci când a fost pus față în față cu fotografiile în care iubita lui se săruta cu fostul iubit. 

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies