Christina Ich: “Suferă, fata mea! După naștere, e normal, toți hormonii sunt dați peste cap” Vezi ce spune și despre alăptare


Angelina Jolie de România s-a confruntat cu probleme delicate atât la naștere, cât și la scurt timp după ce a început să își alăpteze bebelușul.
 
 

Tag-uri:

Deși spune că micuțul e cel mai frumos cadou, Christina se lasă vulnerabilă în fața fanilor și recunoaște atât faptul că a trecut printr-o depresie postnatală, din cauza hormonilor, cât și faptul că i-a fost greu la alăptare.
 
Pe Instagram, în story-urile realizate pentru fani, vedeta a făcut declarații sincere:
 
“Suferă, fata mea! Eu înainte îmi negam asta, spuneam că sunt Ich și de ce să sufăr. Am înțeles că nu e bine. Așa că suferă, altfe nu poți să vindeci rana aceea care te face să suferi. Suferă și eliberează-te.”

ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS, PUTEȚI VEDEA FOTOGRAFII SPECIALE CU FRUMOASA CHRISTINA

„Eu nu cred că există femeie perfectă. Mai ales după naștere, ai toți hormonii dați peste cap.”

 “E foarte important să alăptezi, dar să alăptezi doar dacă ai un stil de viață sănătos. Nu te apuci să mănânci tot felul și să alăptezi, pentru că eu cred că acesta e motivul principal pentru care apar colicii. Foarte important acel colostru de dat la copil. Sunt de acord cu alăptatul atât timp cât ai lapte. Nu sunt de acord să-ți postezi sânul pe Internet. Asta nu sunt de acord… mi se pare foarte intim. E ca și cum ți-ai arăta fix zona intimă pe Internet. Pentru mine e același lucru. Nu ai cum să faci așa ceva, chiar dacă este foarte frumos și este un sentiment deosebit pentru unele, pe mine mă doare de mor. Sânii mei erau însângerați. Dacă ești masochistă îți place foarte mult, dacă ești om normal și ai minimum de sensibilitate nu are cum să-ți placă, dar pentru fiul tău faci orice." 
 
 “Le respect enorm pe femeile care își cresc singure copiii. E mare lucru să poți face asta, eu le-aș face statuie.”

E PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA PROFIUL DE CELEBRITATE AL UNEI ALTE FEMEI SUPERBE-PENELOPE CRUZ:

FOTO: FACEBOOK/INSTAGRAM

FULLSCREEN
Christina Ich
  • /

related posts