Cindy Bruna, supermodelul momentului, petrecere grandioasă la Paris, de ziua ei


Cindy Bruna, una dintre cele mai apreciate manechine ale momentului, a împlinit 25 de ani la finalul săptămânii trecute. Prezentă la Fashion Week din Paris, frumoasa franţuzoaică a organizat o petrecere grandiosă, la un hotel de 5 stele şi cu invitaţi celebri.


Lutetia Pop-Up Club e locaţia exclusivistă unde Cindy Bruna şi-a chemat oaspeţii în noaptea de sâmbătă spre duminică. Printre alte modele de lux, precum Imaan Hammam sau Jasmine Sanders, la eveniment au apărut şi cei mai valoroşi fotbalişti ai echipei Paris Saint-Germain, brazilianul Neymar, francezul Kylian Mbappe, dar şi italianul Marco Verratti, cel despre care se credea la un moment dat că e chiar iubitul sărbătoritei.

Citește și: Eva Longoria, cu fiul de 15 luni pe catwalk. Toți ochii au fost asupra lui

Remarcabilă a fost şi ţinuta angelică, de culoare albă, aleasă de Cindy, deloc întâmplătoare în contextul în care în ultimii ani a avut ocazia să se numere de mai multe ori printre ,,îngerii” cunoscutei case de modă Victoria's Secret. Jean-Paul Gaultier, Pierre Balmain şi Elie Saab sunt alţi producători de top care au avut-o pe „catwalk” pe Cindy Bruna. 

Născută în Franţa din mamă congoleză şi tată italian, Cindy a fost descoperită cu totul întâmplător. Astfel, când avea 16 ani şi se pregătea de admiterea la o facultate cu profil contabil, ea a fost remarcată de o agenţie specializată pe o plajă din oraşul natal. Inevitabil, acceptând propunerea de a începe o carieră în modă, Cindy Bruna a fost nevoită să se mute la Paris şi apoi la New York, în ciuda faptului că părinţii ei au fost extrem de reticenţi.

Bruneta de 1,80 metri e o adevărată deschizătoare de drumuri pentru femeile cu tenul închis care vor să performeze în acest domeniu. Astfel, franţuzoaica se poate lăuda cu faptul că e primul fotomodel de culoare care a defilat pentru Calvin Klein. De asemenea, a fost solicitată pentru o campanie Prada, fiind una dintre puţinele frumuseţi de abanos, în frunte cu Naomi Campbell, care au avut această onoare.

Foto: Profimediaimges.ro

Vezi și: Profil de celebritate - Emily Ratajkowski

related posts

Modifică setările cookies