Cindy Crawford, imaginea perfecțiunii la 55 de ani! Supermodelul a pozat în lenjerie sexy pentru Vogue


Cindy Crawford face parte din elita modellingului internațional, alături de nume mari ca Naomi Campbell, Linda Evanghelista, Kate Moss sau Claudia Schiffer.


Supermodelul care a împlinit 55 de ani în februarie arată impecabil, iar drept dovadă stau cele mai recente fotografii pe care le-a făcut pentru revista Vogue. 

Americanca apare pe coperta ediției din Brazilia, iar ținutele alese pentru shooting sunt dintre cele mai sexy. Cindy s-a lăsat fotografiată în body-uri mulate și și-a etalat picioarele interminabile și abdomenul de viespe. 

O parte din imagini au fost postate și pe contul de Instagram, iar fanii au reacționat imediat. “Ce mai poți spune...Wow!”, “Fabuloasă”, “Absolut încântătoare”, “Ce picioare!”, “Cum poți să fii așa de frumoasă?” – sunt câteva dintre mesajele postate de internauți. 

“Da, ea e Cindy Crawford!” – a exclamat admirativ un alt admirator. 

Cindy Crawford este căsătorită cu afaceristul Rande Gerber din anul 1988. Cei doi au împreună doi copii: Kaia (19 ani) și Presley (21 de ani). Ambii calcă pe urmele mamei și au deja o carieră de succes în lumea modei. Kaia este copia fidelă a mamei și este nelipsită de marile podiumuri de modă din lume. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Cum să cucerești o stewardesă

 

 

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies