Cindy Crawford împlinește 54 de ani, dar arată la fel de bine ca pe vremea când era supermodel


Pe 20 februare, Cindy Crawford împlinește 54 de ani, dar este într-o formă maximă și arată la fel de bine ca pe vremea când devenea primul supermodel din Playboy. 


Vedeta s-a născut în Illinois, pe 20 februarie 1966 și a fost descoperită întâmplător, în 1982, de către un fotojurnalist. În anul următor s-a înscris la concursul de modeling Look of the Year (care mai târziu a devenit Elite Model Look), a ajuns în finală și și-a început cariera de model.

S-a mutat la New York și, în 1988, a devenit primul top model care a apărut nud în revista Playboy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford) pe

Ani de zile a făcut parte dintr-un grup select de manechine celebre, cunoscute în industrie drept „the supers” („supermodelele” n.r). Din acest grup au mai făcut parte celebrele Naomi Campbell, Linda Evangelista și Christy Turlington. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cindy Crawford (@cindycrawford) pe

 

Este considerată primul manechin care a reușit să își diversifice cariera, și-a lansat propria firmă, a vândut și o triologie video cu exerciții de fitness și a cochetat și cu actoria. Și-a făcut debutul actoricesc în filmul „Fair Game”, în 1995 și a apărut și în mai multe documentare de fashion. 

În 2000 s-a retras din lumea modelling-ului, după ce a apărut pe copertele a sute de reviste și a pășit pe podium pentru cele mai mari nume din industria model, printre care Chanel, Valentino și Christian Dior.

În 2020, la 54 de ani, arată însă la fel de bine ca atunci când era considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar mărturie stau fotografiile de la evenimente oficiale, dar și postările ei de pe Instagram.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA PROFILUL DE CELEBRITATE AL VEDETELOR PREFERATE:

SURSA FOTO: GETTY/ INSTAGRAM CINDY CRAWFORD

FULLSCREEN
cindy
  • /

related posts

Modifică setările cookies