Cine a moștenit toată averea Natașei Raab: „L-a pus pe numele meu”


Natașa Raab s-a stins din viață luni, 23 octombrie, la vârsta de 70 de ani. Actrița s-a confruntat cu o boală nemiloasă, Parkinson.


Natașa Raab și-a găsit sfârșitul în casa în care a locuit în ultimii doi. Nu a avut copii, iar soțul i-a murit în anul 2019.

Natașa Raab i-a lăsat toată averea femeii care s-a îngrijit de ea în ultimii ani. Actrița avea un apartament în Craiova pe care a decis să-l lase  celei care a avut grijă de ea până în ultima clipă. 

Pe vremea când încă se mai putea deplasa, Natașa Raab a mers la notar și s-a asigurat că Victoria se va alege cu ceva, după ce a stat lângă ea în acești ani.

„I-au murit toți cei dragi, nu avea nici copii, nu avea cui să îi lase apartamentul din Craiova, așa că, în perioada în care încă se mai simțea bine a umblat pe la notari ca să facă pe numele meu toate actele necesare.

A vrut să lase totul în regulă, după ce va muri. În ultimii doi ani, a locuit la mine, la curte, în Băilești, am cerut și acordul Protecției Sociale, ea a dorit să stea la mine, la aer curat, s-a simțit tare bine acolo”, a spus Victoria Velea pentru Playtech.

Sursă foto: Facebook

  • Cine a moștenit toată averea Natașei Raab: „L-a pus pe numele meu”
Modifică setările cookies