Cine e blonda care se laudă că a petrecut în cadă cu cel mai râvnit burlac al momentului, Jason Momoa


De când a făcut public că s-a despărțit de soția sa, Jason Momoa este unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood. Actorul din Aquaman este din nou “pe piață”, iar femeile se înghesuie să îl cucerească. 

Tag-uri: #Jason Momoa

Prima care se laudă că a petrecut alături de “Aquaman” este vedeta de reality show din Marea Britanie Jessica Power. În vârstă de 30 de ani, blonda nu a vrut să intre prea mult în detalii, însă a mărturisit într-o emisiune tv că a ajuns să împartă aceeași cadă cu Jason Momoa.

“Eram odată la o petrecere. Și eram mai mulți într-o cadă cu apă fierbinte, beam șampanie și petreceam… El a fost foarte drăguț și normal… mai multe detalii nu vreau să dau. Data trecută am avut probleme când am vorbit despre un actor la tv”, a sus Jessica Power.

 

Nu numai Jessica se poate lăuda că a petrecut alături de Momoa. La finalul anului trecut, Mădălina Ghenea a postat o imagine pe Instagram în care apărea în cârca actorului de la Hollywood, la o petrecere dată cu ocazia premierei filmului House of Gucci, la Londra. 

"Din seria cele mai tari evenimente din 2021. L-am cunoscut pe incredibilul Jason Momoa", a scris actrița.

La petrecerea cu pricina, Jason Momoa a dansat la bustul gol și, la plecare, s-a dat în spectacol în fața paparazzilor. Vezi VIDEO AICI.

 

related posts

Modifică setările cookies