Cine e femeia care se pozează în lenjerie alături de animalele pe care le vânează. A fost amenințată cu moartea


O tânără de 29 de ani a stârnit un val de proteste în mediul online după ce a postat o serie de fotografii cu animale vânate chiar de ea.


Lucy Rose Jaine este o femeie din Noua Zeelandă care a transformat vânătoarea de animale sălbatice un mod de viață. Ea și soțul ei au dezvăluit recent că sunt împotriva cărnii procesate din magazine, motiv pentru care își procură proteinele din natură, în urma unor partide de vânătoare.

Femeia, care are 3 copii și este însărcinată cu al patrulea, pretinde că în acest fel economisește circa 180 de euro pe lună din banii alocați mâncării.

Însă Lucy a stârnit mânia internauților după ce a postat pe Instagram o serie de fotografii pe care oamenii nu doreau să le vadă. Mai multe animale sălbatice împușcate, printre care porci mistreți, canguri, cerbi și căprioare, întregesc o colecție foto care îi oripilează pe cei care sunt împotriva uciderii vietăților.

Lucy a primit amenințări cu moartea, mai ales după ce într-una dintre imagini apare îmbrăcată în costum de baie, alături de un pui de mistreț pe care tocmai îl împușcase.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Jaine (@hunting_lucyjaine) on

„De ce nu-ți respecți mâncarea? Eu respect faptul că trebuie să ucidem animale pentru hrană, dar asta este atât de dezgustător. Nu ți-e frică de pedeapsa lui Dumnezeu pentru asta?”, a scris un admirator.

În replică, Lucy spune că nu se simte intimidată nici de comentariile acide, nici de amenințări.

„Am avut parte de câteva amenințări cu moartea de la oameni care nu au niciun fel de experiență la vânătoare. Sau, poate, sunt împotriva cruzimii față de animale. Dar eu nu pun asta la inimă”, a reacționat tânăra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Jaine (@hunting_lucyjaine) on

Lucy, care e însărcinată cu cel de-al patrulea copil, nu se dă în lături să-și care prada în spinare după vânătoare.

Ea a dezvăluit că deseori, ea și soțul ei sunt însoțiți de copii, pe care îi fotografiază alături de pradă. 

Fotografii: @hunting_lucyjaine

FULLSCREEN
Cine e femeia care se pozează în lenjerie alături de animalele pe care le vânează. A fost amenințată cu moartea
  • /

related posts