Cine e fiica lui Donald Tusk, președintele Consiliului Uniunii Europene, a cărei viață privată e controlată de liderul european


Katarzyna Tusk (31 de ani) este singura fiică a liderului european, care mai are un băiat cu Małgorzata Sochacka, femeia cu care e căsătorit din anul 1978.


Fiica lui Donald Tusk o bloggeriță de fashion care are mare succes în Polonia. Cu toată popularitatea pe care a câștigat-o pe rețelele sociale și în urma celor două cărți publicate, viața ei privată este monitorizată strict de tatăl ei, un influent politician la nivel european. Măsurile de securitate au fost sporite în familia Tusk, după ce în 2012 tânăra a primit amenințări cu moartea din cauza viziunilor politice ale tatălui ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MakeLifeEasier (@makelifeeasier_pl) on

 

Presa din Polonia nu are acces la mai niciun aspect al vieții private a fiicei lui Tusk, care are o relație de zece ani cu Stanisław Cudny. Conform jurnaliștilor polonezi, Kasia Tusk s-ar fi căsătorit în secret cu iubitul ei, acum fiind deja însărcinată în două luni.

Fotografiile care au alimentat imaginația jurnaliștilor sunt realizate în vara anului trecut, când Kasia a fost în vacanță la Roma. Tânăra, care nu postează fotografii cu iubitul ei decât de sărbători, a lăsat aceste indicii fanilor ei de pe Instagram.

Fiica lui Donald Tusk nu are succes doar cu blogul ei de modă, ci a reușit să creeze propria sa linie vestimentară. Kasia Tusk își descrie afacerea ca fiind una „independentă”, care are ca principal scop „îmbunătățirea calității”. Tânăra lucrează cu tineri croitori din Polonia, care o ajută să creeze articole vestimentare din bumbac, mătase și lână care își propun să „revoluționeze garderoba femeilor poloneze”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MakeLifeEasier (@makelifeeasier_pl) on

 

Tatăl ei s-a aflat la București la începtul lunii ianuarie 2019, unde a susținut un discurs răsunător cu prilejul preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către România. Oficialii de la București și publicul din România au fost impresionați de faptul că Donald Tusk a vorbit exclusiv în limba română.

FULLSCREEN
Cine e fiica lui Donald Tusk, președintele Consiliului Uniunii Europene, a cărei viață privată e controlată de liderul european
  • /

related posts

Modifică setările cookies